in

Nezapamćena kriza drma Staru damu, samo petorica igrača Juventusa pokazali hrabrost

Slatka-Tajna.Eu


Veliki probemi za Juventus


Juventus je u problemu, kako van tako i na terenu. 



Stara dama prolazi kroz najveću krizu u posljednjih deset godina. Bianconeri su postali neprepoznatljivi i daleko su od vrha tabele Serije A.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Nakon što su sredinom sedmice poniženi u Londonu na gostovanju kod Chelseaja (0:4), novi udarac su pretrpili u subotu navečer.

Atalanta je s 0:1 pobijedila u Torinu te produbila krizu Bianconera koji sada za četvrtim mjestom kasne sedam bodova te je već sada upitan plasman u Ligu prvaka.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Poslije utakmice samo su petorica igrača pokazali hrabrost i stali pred razočarane navijače koji su često zviždali tokom meča.

S navijačima su se pozravili golman Szczesny, defanzivci Bonucci i De Ligt te Dybala i Cuadrado. Svi ostali su brže bolje otišli u svlačionicu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Osim terena čelnike Juventusa treba brinuti i istraga pokrenuta od strane italijanskih vlasti zbog finanskih malverzacija.

U petak su “prečešljanje” prostorije torinskog velikana. Sumnjivi su podaci o kapitlnim dobicima i način na koji su realizovani određeni transferi.

Iz Juventusa su izdali saopštenje s porukom da su na raspolaganju istražnim organima s naglaskom da vjeruju kako je sve završeno regularno. Torinski klub rizikuje finansijsku kaznu i eventualno oduzimanje bodova.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Indira Levak više ne izgleda ovako! Oduševila sve promjenom imidža!

301 Moved Permanently