in

TAJNA JE U SAPUNU I VODI: Halid Muslimović otkrio da je na njegovom licu sve prirodno

Slatka-Tajna.Eu

Halid Muslimović oduvek je važio za velikog zavodnika na estradi, a ne krije da je svoju popularnost koristio kako bi bio sa ženama.Kako kaže, krizu zbog pandemije nije osetio zato što je odavno naučio da živi skromno.

– Nisam prohtjevan kada je život u pitanju, moja porodica i ja živimo skromno. Najvažnije je da nam je struja plaćena, da imamo malo goriva u autu, da nam je frižider pun i poneka parica u džepu. Jeste teško, jer je moja branša najviše pogođena zbog pandemije, ali nismo jedini, proći će to – rekao je Halid, i dodao da je ponosan na svoj mladalački izgled.

– Ništa nisam radio na svom licu, ovo što vidite na meni to je prirodno. Moja tajna je izgleda hladna voda i sapun – priča on, i otkriva da je u mladosti bio veliki zavodnik.

 –Bio sam mlad, lud, popularan, bilo je mnogo žena oko mene i bilo bi glupo da to nisam pretvorio u lijepe stvari – bio je iskren Halid, a potom se osvrnuo i na odnos s kolegicom Vesnom Zmijanac, koja je svojevremeno priznala da je bila ludo zaljubljena u njega.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 Vesnu svi vole. Mislim da ona samu sebe najmanje voli, jer može još mnogo toga da da estradi. Vesna je lepa, malo treba da smrša, napravi još koju dobru pesmu i to je to. Ali ono što je bilo u mladosti ludosti, tu ostaje – zaključio je Halid.

(Express/Alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Izvučeni parovi baraža za Svjetsko prvenstvo

Ograničenja na granici zbog pojave novog soja