in

PRIZNAO SAM SEBI DA SAM JAKO LOŠE: Učešće u rijalitiju ostavilo je posljedice na Sanija i Nataliju

Slatka-Tajna.Eu

Natalija i Sani Trik FX jedni su od mnogobrojnih ličnosi sa estrade koji su iskusili učešće u rijaliti šou programu.Period boravka u rijalitiju nije im bio lak, a par priznaje da su sotale posljedice.

-U rijalitiju sam naučio da kuham, znači od muke. Ljudi misle da je tamo wow ali mnogo je teško i psihički i fizički. Evo besplatan savjet za one koji žele da uđu- moraju da znaju cilj zašto ulaze. Dalje, moraš nešto da radiš, da nađeš sebi zanimaciju, da ne bi upao u kolotečinu i svađao se po cijeli dan– objasnio je Sani, pa ispričao sa čime se suočavao nakon izlaska.

– Priznao sam sam sebi da sam jako loše kada sam izašao odande. Možda će neko misliti da nije normalno ali tako je. Ja sam kod kuće ustajao u 5 ujutru da bi kuhao– rekao je pjevač, a onda je Natalija objasnila zbog čega se to dešavalo.

Zato što se tamo lijegalo oko 7 ujutru. Jer od 10 uveče do 7 ujutru nemate struju i vi u 7 onda kad dobijete struju pravite sebi da jedete. Imali smo sreću jer nam je posao takav da noću radimo pa nam nije padalo teško da budemo budni- rekal je.

Ponovno učešće i dalje ne vide kao opciju, ali kada bi se javila egzistencijalna potreba, dobro bi razmislili.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Novac uvijek igra glavnu ulogu. Tako da, možda, što da ne ali samo ako je aktivno, da ima dešavanja, igrica. A da ja sjedim tu da vrijeđam neku djecu, ne, nikako. Jer ovaj rijaliti se sad svodi na to- rekla je pjevačica u ”Grand magazinu”.

(Express/ Grand)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Mladi igrači neće moći da privuku publiku kao Novak, Rodžer i Rafa”

NAKON SKANDALA SE OŽENIO U AMERICI : Vladimir Stanojević je prije šest godina optužen za porodično nasilje i okrenuo je nov