in

Oglasio se Karleušin PR: Lažu da im je gledanost porasla zbog dolaska Cece, prikazuju lažne podatke o gledanosti “Zvezd

Slatka-Tajna.Eu

Đorđe David je istakao da je gledanost talenat šou programa veća otkako je u crvenoj stolici Ražnatovićka, a njegova izjava kosi se sa onime što kažu iz Jecinog tima

Odlazak pjevačice Jelene Karleuše iz žirija muzičkog talenat šou programa „Zvezde Granda“ iznenadio je sve, a onda su svi sa nestrpljenje iščekivali da vide kako će se u crvenoj stolici snaći Ceca Ražnatović, koja je došla na mjesto svoje ljute rivalke.

Mišljenja i prognoze su bile podeljene. Jedni su smatrali da niko neće uspjeti da nadmaši Jecu i da takmičenje nikada neće imati gledanost kao ranije, dok su drugi pričali da je Ražnatovićka odlična zamjena i da je pun pogodaš što je ona u vrućoj stolici.

Karleušin menadžer za odnose sa javnošću, na Instagramu je upitan za ovu temu, na šta je vrlo otvoreno odgovorio i time jasno isprozivao „Zvezde Granda“.

– Podijeliti ću utisak. Ne mogu da vjerujem da „Zvezde Granda“ i dalje imaju tu neku gledanost, kada su tu kume. Horor – rekao je jedan korisnik društvene mreže Instagram, a onda je uslijedio i odgovor:

Ono što sam ja video po izveštajima koje dobijamo svi iz posla se ne podudara sa onim što se objavljuje. Naprotiv, daleko, daleko je od toga. Ali nije to ni tema za mene, niti me iskreno zanimalo da ulazim u detalje. Svima sve naj – rekli su iz Karleušinog PR tima.

Podsjetimo, Đorđe David, jedan od članova stručnog žirija veličao je Cecino prisustvo u „Zvezdama Granda“ i isticao da je upravo ona donijela gledanost ovom serijalu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuCeca i Jelena su kao Ronaldo i Mesi. Karleuša je bila neko na svoju foru. Otišla je i pojavila se Svetlana, a ona je neko ko je donio veću gledanost, i to u nevjerovatno velikom procentu. Iskreno da kažem, brinuli smo se da li će biti tako – kazao je Đorđe David, a njegova izjava kosi se sa onime što je rekao Jelenin menadžer za odnose sa javnošću.

(express/espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Prvi put u javnosti viđena nestala teniserka

Žuti prsluci obilježavaju treću godišnjicu pokreta