in

SVE SAM PREVRNULA I NEMA JE: Nestala tunika Nade Topčagić koju je nosila na Ibrahimovićevom rođendanu!

Slatka-Tajna.Eu

Nada Topčagić ostala je bez svoje omiljene crne satenske tunike koju je nosila na rođendanu Zlatana Ibrahimovića početkom oktobra u Milanu.ona se nedeljama nakon proslave na svim televizijskim gostovanjima pojavljivala u istom modnom izdanju, samo što je menjala aksesoare – kačket, ešarpu, naočare ili komad nakita.

– To može samo Nadica, izvinite, ludilo. Još se nisam presvukla, niti planiram. To je dodirnuo Ibra i ne pada mi na pamet da se presvlačim i da se perem – šokirala je Nada svojom bizarnom izjavom kod Ognjena Amidžića.

Ipak, sreća je nije dugo pratila jer joj je omiljena tunika – nestala. Još ni sama nije sigurna da li ju je negdje zaboravila.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Tunika je, na nesreću, izgubljena. Tunika, čizme i pantalone. Ne postoje više, cijeli dan sam ih tražila. Gde je to ostalo, ja ne znam – da li na onoj televiziji ili onoj, ja ne znam. Ne postoji nigdje. Možda me je neko pokrao, ili je negdje ostalo u nekoj garderobi, vidjeću. Sve sam prevrnula, i ništa, u tim čizmama sam mogla da budem 24 sata koliko su udobne – rekla  je tužnim glasom Nada.

(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Tanjina majka: Draškova baka laže da on ima drugu! Tanja je zaslužila da bude sretna, Dušana neka je sram!

Poznati sastavi Veleža i Širokog: Dudić sa provjerenim snagama, Ivanković malo miksao