in

Tanjina majka: Draškova baka laže da on ima drugu! Tanja je zaslužila da bude sretna, Dušana neka je sram!

Slatka-Tajna.Eu

Nedjeljama cijeli region bruji o ljubavnoj vezi između Tanje Savić i Draška Stanivukovića. Svakim danom isplivavaju novi detalji ove tajne veze, koju je najprije razotkrila voditeljka Jovana Jeremić.

Iako pjevačica do sada nije ni negirala, ali ni demantovala da je u ljubavi sa gradonačelnikom Banjaluke, koga je nazvala anđelom, u sve se sada umiješala i Draškova baba Gospava, koja je za medije izjavila da Tanja nije djevojka za njenog unuka, jer već ima dvoje djece, kao i to da on ima drugu djevojku, koja je nepoznata javnosti.

Da bismo čuli i drugu stranu priče, pozvali smo i članove Tanjine porodice. Dobili smo pjevačicinu majku Živanu, kojoj se nisu svidjele riječi Duškove babe Gospave, jer je budućim zetom – oduševljena, javlja Kurir.

– Dobro je da se neko sjetio i nas da pozove. Ovo što priča Draškova baba nije lijepo uopšte, niti joj priliči. Moja Tanja je zaslužila da bude srećna poslije svega što je preživjela sa Dušanom. Njoj je predivno sa njim, uživaju, vratio joj se osmijeh na lice. Ne znam zašto ta baba tvrdi i laže da on ima drugu djevojku kad svi znaju da je to moja Tanja! Ona nema pojma, ionako ne živi ona sa njim. Njoj vidim smeta što je Tanja bila udata i što ima djecu, pa to bi trebalo da joj bude plus. Draško je baš fin mladić, ozbiljne namjere ima sa mojom kćerkom – kaže Živana i otkriva da je upoznala gradonačelnika Banjaluke.

– Vidjela sam ga jednom kad je dolazio, jako je ljubazan, skoro su bili tu na večeri, on puno radi, nema vremena da dolazi često. Više ona ide u Banjaluku, kaže da se tamo osjeća sigurnije. On joj pruža sigurnost, mnogo se uplašila Dušanovih prijetnji, ali on će joj pomoći, ima dobre veze. Nije im bilo svejedno kad se saznalo za njihovu vezu, to je ona voditeljka kriva. Ali, šta sad, ljubav ne može da se sakrije… A Dušan nek se stidi, sram ga bilo. Ne može da preboli što je Tanja nastavila dalje i što je našla pravog, moćnog muškarca, a ne njega, koji je živio na račun njegovih… Ako se bude ponovo udavala, voljela bih da to bude on, baš su divan par, od nas kao porodice ima punu podršku – rekla nam je Savićkina majka.

Pokušali smo da kontaktiramo sa Tanjom, kako bismo čuli i njen komentar na tvrdnje Draškove babe i njene majke, na broj telefona koji je proslijedio njen suprug Dušan Jovančević, ali ona nije odgovarala na pozive. Nešto kasnije se oglasila na svom Instagramu, gdje je novinarima imala da poruči sljedeće:

– Da, Tanja Savić je konačno srećna! – napisala je pjevačica.

Podsjetimo, Kurir je prvi pisao o tajnom susretu koji su ljubavnici imali u jednoj luksuznoj vili nadomak Smedereva, nakon koje su proveli burnu noć u Banjaluci, a zatim se u medijima pojavila i vijest da je gradonačelnik zakupio cijeli sprat restorana kako bi na miru uživao sa svojom djevojkom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Čokoladne bombe su super slastica za nadolazeću zimu i imamo najbolji recept!

SVE SAM PREVRNULA I NEMA JE: Nestala tunika Nade Topčagić koju je nosila na Ibrahimovićevom rođendanu!