in

KAKO JE STARIO LJUBOMORA JE BILA SVE EVIDENTNIJA: Katarina Lazić o torturi koju je preživjela od strane Željka Šašića

Slatka-Tajna.Eu

Katarina Lazić, bivša djevojka Željka Šašića, progovorila je o psihičkoj torturi koju je navodno doživjela od njega, ali i otkrila da li joj je pjevač zaista ukrao automobil.

-Vlasnik je na papiru Željko, ali je auto bio poklonjen meni. Auto sam ja vozila regularno, 4-5 godina. Nisam imala dokument, vjerovala sam čovjeku sa kojim sam živjela 8 godina. i mi nismo otišli kod notara da to prevedemo. Svi koji mene znaju, znaju da je to moj auto, i čak je Željko potvrdio da mi je poklonio auto. Sa pravne strane, nije ga ukrao, već je uzeo ono što je njegovo – govorila je Katarina Lazićeva tvrdi da fizičkog nasilja nije bilo, već da je sa Šašićem prolazila psihičku torturu.

– Ja nikada nisam izjavila da je bilo nasilja. Rekla sam da sam doživljavala psihičku torturu, nikada nije bilo fizičkog nasilja. On je bio jako ljubomoran, možda zbog razlike u godinama. Kako su godine prolazile, sve je bilo evidentnije. Nas dvoje kada smo se upoznali, on je bio drugačijeg duha, drugačije je fizički izgledao. Fizički izgled je najmanje bitan, svi mi starimo, to je nebitno, ali bio je drugačiji duhom i karakterom. Nisu to bile samo uvrede. Gdje god krenem bilo je “Šta si to obukla”, bio je problem u minićima, dekolteu. Bila sam mu vjerna. Taj sam tip. Jako sam lojalna. Nisu samo uvrede psihičko maltretiranje. Imali smo situacije da je 24 časa bila puna kuća pjevača i muzičira, da se pilo. Nisam mogla da spavam, da živim normalan život jedne normalne žene i djevojke. Nisam ni htjela da budem domaćica, htjela sam da budem osoba vreijdna poštovanja, svako zaslužuje da ima pravo na odmor i normalan život. Bila sam domaćica kad je trebalo. Droge nije bilo. Željko nikad nije koristio opijate. Sa moje strane ljubav je prestala 2-3 godine prije raskida. Bila sam mlada, nisam imala podršku da krenem u samostalan život. To mi se tako sviđa. Neko voli velike grudi, ja usta i krupne oči. Ne sjećam se da li je Željko to platio, to je totalno nebitno. Normalan život smo živjeli, nikakvo pretjerivanje, lijepo sam živjela. Nikad nije digao rukao na mene, ali nekada je psihičko nasilje gore od fizičkog-rekla je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku(Express/ Puls)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Igor Kojić hoće da se vrati bivšoj, ali ne Severini (Foto)

Prosječna plata u BiH 1.006 KM