in

Nataša Bekvalac emotivnom objavom rasplakala sve

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Nataša Bekvalac otišla je na odmor u Vrnjačku Banju sa mlađom kćerkom Katjom i sestrićem Noom, sinom svoje sestre Kristine Bekvalac

Nataša Bekvalac je posvetila svom sestriću emotivnu poruku, koja je mnogima izmamila i suze i smijeh.

Naime, Nataša je veoma vezana za Kristinine nasljednike Petru i Nou, a sestriću je na Instagramu uputila nježne riječi koje nikog nisu ostavile ravnodušnim.

– Biti njegova tetka je najbolja stvar na svijetu. Bila sam pored tvoje mame i držala je za ruku dok si dolazio na svijet, prva te u naručje uzela. Rodio si se i pokazao mi da nisu baš svi muškarci isti. Tvoja mama čim bude vidjela ovu fotku nazvaće me, kritikovaće boje, kadar, podvaljak, isječenu Lanu i smeće na podu, garderobu… Ja na slici vidim samo tvoj osmijeh. Voli te tetka Naki – napisala je pjevačica, a odmah se oglasila i Kristina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Plačem kretenko – napisala je Nataši sestra u komentaru ispod fotografije.

Podsjetimo, Pevačica Nataša Bekvalac otišla je na odmor u Vrnjačku Banju sa mlađom kćerkom Katjom i sestrićem Noom, sinom svoje sestre Kristine Bekvalac.

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Europarlamentarka za N1: O sankcijama Dodiku u ponedjeljak

Offshore poslovanje je legalno ako se ne dokaže suprotno