in

Jedostavan Tik Tok trik koji će pomoći da vaša kuća uvijek lijepo miriše

Slatka-Tajna.Eu

Uz odgovarajući osvježivač vazduha ili mirisnu svijeću, vaš dom će se trenutno pretvoriti u okruženje ispunjeno spokojem.

Kao što ljubitelji dekora primjećuju, pravilno odabran miris donijet će vam osećaj opuštenosti i blagostanja, stvarajući prijatnu i ugodnu atmosferu u vašem domu. I sigurno je miris kuće vrlo važan jer je to jedna od prvih stvari koju primijetite kada prođete kroz vrata. Prvi utisak uvijek igra veliku ulogu kod naših gostiju i mali je detalj koji čini razliku.

A zašto ne bismo vrlo lako učinili da naš dom neprestano miriše na svježu kafu s aromom vanilije? Nema boljeg osjećaja i ovaj prelijepi miris učinit će da vaš dom podsjeća na stilski pariski kafe.

Pronašli smo jednostavan i lagan način da to postignete i trebat će vam samo 3 stvari: velika zrna kafe, nekoliko svjećica s mirisom vanilije i dvije vinske čaše.

Potrebno je samo napuniti vinsku čašu zrnima kafe. Zatim svjećice stavite u čašu i upalite ih. Za nekoliko minuta vaša kuća će mirisati na kafu sa mirisom vanile.

Stavite čaše u različite dijelove kuće. Nevjerovatan trik objavljen je na Tik Toku i ima preko 460 hiljada pregleda. Ne samo da je jednostavan i praktičan, već može djelovati i kao ukrasni dodatak u u vašem domu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku@apieceofmyglamhome

Diy Odor Hack! #Lifestyle #asmr #decor #homehacks #homedecor #foryoupag #decoratewithme #howto #smellgood #coffee #home #Coming2America

♬ positions – Ariana Grande

Izvor: harpersbazaar.rs

(S.P.)

The post Jedostavan Tik Tok trik koji će pomoći da vaša kuća uvijek lijepo miriše appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ambasador BiH Boro Bronza razgovarao s premijerom i članovima vlade Kneževine Lihtenštajn

Dječak na tribini u Moldaviji na kartonu poslao poruku Edinu Džeki (FOTO)