in

Jedostavan Tik Tok trik koji će pomoći da vaša kuća uvijek lijepo miriše

Slatka-Tajna.Eu

Uz odgovarajući osvježivač vazduha ili mirisnu svijeću, vaš dom će se trenutno pretvoriti u okruženje ispunjeno spokojem.

Kao što ljubitelji dekora primjećuju, pravilno odabran miris donijet će vam osećaj opuštenosti i blagostanja, stvarajući prijatnu i ugodnu atmosferu u vašem domu. I sigurno je miris kuće vrlo važan jer je to jedna od prvih stvari koju primijetite kada prođete kroz vrata. Prvi utisak uvijek igra veliku ulogu kod naših gostiju i mali je detalj koji čini razliku.

A zašto ne bismo vrlo lako učinili da naš dom neprestano miriše na svježu kafu s aromom vanilije? Nema boljeg osjećaja i ovaj prelijepi miris učinit će da vaš dom podsjeća na stilski pariski kafe.

Pronašli smo jednostavan i lagan način da to postignete i trebat će vam samo 3 stvari: velika zrna kafe, nekoliko svjećica s mirisom vanilije i dvije vinske čaše.

Potrebno je samo napuniti vinsku čašu zrnima kafe. Zatim svjećice stavite u čašu i upalite ih. Za nekoliko minuta vaša kuća će mirisati na kafu sa mirisom vanile.

Stavite čaše u različite dijelove kuće. Nevjerovatan trik objavljen je na Tik Toku i ima preko 460 hiljada pregleda. Ne samo da je jednostavan i praktičan, već može djelovati i kao ukrasni dodatak u u vašem domu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










@apieceofmyglamhome

Diy Odor Hack! #Lifestyle #asmr #decor #homehacks #homedecor #foryoupag #decoratewithme #howto #smellgood #coffee #home #Coming2America

♬ positions – Ariana Grande

Izvor: harpersbazaar.rs

(S.P.)

The post Jedostavan Tik Tok trik koji će pomoći da vaša kuća uvijek lijepo miriše appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ambasador BiH Boro Bronza razgovarao s premijerom i članovima vlade Kneževine Lihtenštajn

Dječak na tribini u Moldaviji na kartonu poslao poruku Edinu Džeki (FOTO)