in

PUFBiH: Direktor Isović s predstavnicima Porezne uprave Repubike Slovenije i ambasadorom Republike Italije

Slatka-Tajna.Eu

Direktor Porezne uprave Federacije BiH Šerif Isović u sjedištu PUFBiH u Sarajevu, sastao se s direktorom Porezne uprave Republike Slovenije Ivanom Simičem, te njegovim zamjenikom Simonom Starčekom.

Na sastanku je razgovarano o međusobnoj saradnji dvije uprave.

Isović je upoznao  goste iz Slovenije o radu i aktivnostima Porezne uprave Federacije BiH. Na sastanku su razmijenjena iskustva o zakonskoj regulativi u oblasti poreza i doprinosa, te dogovoreni načini saradnje i razmjene podataka dvije uprave.

Direktor Isović se zahvalio predstavnicima Porezne uprave Republike Slovenije na posjeti i istakao važnost uspješne saradnje u narednom periodu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Porezna uprava Federacije BiH bila je i domaćin i sastanka s predstavnicima Ambasade Republike Italije u Bosni i Hercegovini. Ovo je prva službena posjeta novog ambasadora Italije u BiH Marca Di Ruzza od njegovog stupanja na dužnost u junu 2021. godine. Ambasadora i saradnike primili su direktor Porezne uprave Šerif Isović i pomoćnica direktora u Sektoru za registraciju, kontrolu i naplatu doprinosa Ifeta Fazlić, saopćeno je iz Porezne uprave FBiH.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Vidi, Mili, bolje bi bili da me ne diraš! Direktor pecnuo Cecu, a Ražnatovićeva mu odbrusila kao nikad dosad!

Već četvrti dan više od 4 tisuće novih slučajeva zaraze