in

EVO OPET SE SVAĐAMO: Aleksandra Mladenović je nagovarala na duet Nenada Manojlovića

Slatka-Tajna.Eu

Nakon što su pre nedelju dana objavili dugoočekivani duet, Aleksandra Mladenović i Nenad Manojlović ne kriju veliko zadovoljstvo povodom sjajnih komentara na ovu saradnju. Iako je pjesma “Ti meni, ja tebi” već poznata publici, kada je Aleksandra saznala da je ona napisana za duet insistirala je da je zajedno i snime.

– Ja sam izbjegavao da snimimo ovu moju pjesmu kao duet zato što sam smatrao da njena i moja popularnost ne mogu da se mjere. Moje mišljenje je da duete treba da snimanju ljudi približno sličnih kategorija. Sačekao sam da pojedem još malo pasulja da porastem i onda sam snimio sa njom i drago mi je iskreno je ispričao Nenad.

Ipak, Mladenovićeva nije istog mišljenja i za čas je odbrusila kolegi ističući da ga je jedva nagovorila na ovu saradnju.

– Evo opet se svađamo…Svaki dan smo imali razmirice dok ga nisam ubijedila. Ja mislim da su to gluposti- kroz smijeh je rekla pevačica, a zatim je Nenad objasnio i neobičan spoj njihovih energija.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ja sam vjerovao da će da se desi neka eksplozija. Ja sam defanzivac, a Aleksandra je napadač i interesantan je spoj takve dvije energije-zadovoljan uspjehom koji su ostvarili za kratko vrijeme najavio je da publika može da očekuje još jedan duet u budućnosti.

– Evo sad sam šokirana ali pošto sam bila inicijator prvog ti tražiš drugi- odgovorila je Aleksandra.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Home spa: Najbolje što možete priuštiti sebi ako ostajete kod kuće

Predstavnici HDZ i SDA napustili zgradu Delegacije EU, razgovori i u petak