in

Kupite dres voljenog kluba! – Sportske.ba

Slatka-Tajna.Eu

Igraju u amaterskoj rangu, Druga liga Centar, ali su po organizaciji na “višem levelu”.

U i oko kluba je prava porodična atmosfera. Igrači su radnici i studenti. Upravu kluba čine entuzijasti, biznismeni, bivši igrači i simpatizeri više političkih projekata. Zajednička im je ljubav prema NK Moševac.

Klub je prijatno osvježenje u bh.nogometu. Treniraju u Moševcu, a zvanične utakmice igraju na gradskom stadionu u Maglaju. Tribine na domaćim utakmicama su popunjene, a “žuto crne” vjerni navijači prate i na gostovanjima.

Prestižni restoran “Oaza” i picerija “Maestral” omiljeno su mjesta gdje borave puleni trenera Elze Vehabovića i menadžment kluba.
U “Oazi” možete nabaviti člansku kartu, klupske majice, dres, šorc i druge klupske rekvizite. Klupski štimung osjeti se “Kod Huse”, u najboljem auto servisu na ovim prostorima.

Možete navijati za BiH, za Želju, Sarajevo, Velež, Borac, Slobodu, Tuzli, Zrinjski, s članskom kartom Moševca postajete dio jedne nogometne porodice.

Iz kluba su poslali obavijest za svoje fanove.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“U prodaji su majice za simpatizere i navijače našeg kluba, po cijeni od 20 KM, koje možete kupiti kod Sadama Skule, Ediba Delića i Armina Mrvoljka”-, stoji na klupskoj stranici NK Moševac.

A.M.

/223106472/adxp_sportske_introImage


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Veliki porast broja zaraženih, mogući novi punktovi za testiranje

MasterIndex BiH: 70 posto korisnika smatra da je beskontaktno plaćanje karticama brže i jednostavnije