in

“Ostala sam te željna Majko” Kćerka Silvane Armenulić se prisjetila majke emotivnom objavom

Slatka-Tajna.Eu

Film „Toma“ ni poslije mjesec dana od početka prikazivanja u bioskopima ne prestaje da intrigira javnost.
Tema i život muzičkih velikana naišla je na oduševljenje javnosti, pa je svaka “informacija više” svima zanimljiva.

Smrt Silvane Armenulić sigurno je najteže pala njenoj kćerki Gordani, koju je dobila u braku sa suprugom Radmilom.

Nakon 45 godina od smrti majke rane ne zarastaju, a ovim riječima Gordana se zahvalila na svemu što joj je od nje ostalo, zauvijek.

Fejsbuk Silvaninek ćerke prava je riznica najljepših uspomena sa majkom, a po fotografijama zaključujemo da je na najljepši način zabilježeno jedno sretno novogodišnje veče u domu Armenulića.

Kada je njena majka poginula u saobraćajnoj nesreći 1976, imala samo 12 godina. Tog 10. oktobra, po povratku sa koncerta u Aleksandrovcu, sa njom su nastradali njena rođena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević. Povodom 45 godina od smrti majke, koju je prerano izgubila, Gordana Goga Armenulić na svom profilu na „Fejsbuku“ je napisala:


– Draga Majko, vraćam se u djetinjstvo u one sretne dane koje smo provele zajedno…. Teško je bez tebe …Hvala ti na svim zagrljajima, toplim riječima i poljupcima koji mi i stalno griju dušu. Živiš u svakom danu kroz moje misli sve ove godine. Živećeš u meni zauvijek. Ostala sam te željna Majko. Neka te Anđeli i Bog čuvaju. Volim te mnogo – napisala je Gordana koja svojim likom i te kako podsjeća na majku Silvanu.

(Express/najžena.rs)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Porodica iz BiH izbačena iz aviona, jer dvogodišnji sin nije htio staviti masku

Fudbaleri Japana nanijeli prvi poraz Australiji