in

MORAM NEŠTO RADITI: Leonarda Boban nakon razvoda

Slatka-Tajna.Eu

Nakon 28 godina braka bivša dizajnerica i Zvonimir Boban odlučili su krenuti odvojenim putevima. Svoj intimu nikada nisu pretjerano izlagali javnosti, a bivša manekenka i dizajnerica sada je otvorila dušu i ispričala kako je preživjela teško razdoblje zbog sporazumnog razvoda i otkrila je kako joj je pao povratak u Hrvatsku

-Nema do Hrvatske, fakat, ja u pidžami izađem s psom vani i odem po kafu i po kroasane. Kad mi kćer koju danas zovem Ljutika jer je ljuta na mene, kaže da nema do Zagreba, do tog nekog seosko-gradskog lifestylea, ja se tu osjećam da mogu bilo kako izaći van, da mi ništa neće biti zamjereno- rekla je Leonarda za ‘RTL Exkluziv’.Na temu razvoda kazala je:

-Imam svoju djecu i krećem od sebe same sada, to je sve što mogu reći o svom životu- dodala je.Pričala je i o novim poslovnim pothvatima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Morampočeti raditi, ne mogu stajati ovako s rukom u ruci. Evo srećem drage ljude koje sam prije puno godina ostavila iza sebe, nenamjerno, ne s lošom namjerom, samo smo se razišli… Evo sad ih srećem pa možda nešto i počnem i raditi i voljela bih uključiti i moju djecu u to!- priznala je.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Vrijeme je za gležnjače

Vladan Milojević ima novi klub