in

NIKOLINA I SAŠA KAPOR SPASILI BRAK: Nije se lako ni razvesti

Slatka-Tajna.Eu

Brak Nikoline Kovač i Saše Kapora traje već sedam godina, a estradni par nikada nije krio da ih bračna kriza nije zaobišla, te da su reijšenje nalazili u razvodu.

Na temu škakljivog bračnog odnosa prva je progovorila Nikolina koja je otkrila da je njen i Kaporov brak u jednom momentu bio toliko loš da su pomišljali na razlaz. Ona se zbog toga povukla u sebe, a tvrdi i da je njome zavladala depresija.

-Zataškavala sam stvari, ali na vrijeme sam shvatila da to nije dobra stvar. Zato sam odlučila da budem daleko otvorenija i kažem sve što mi smeta. Umijem ponekad i da povisim ton i pobjesnim, mada Saša kaže da sam tada smiješna i da to nisam ja. Nije, naprosto, navikao takvu da me gleda. S vremenom sam naučila da je neke stvari potrebno i prešutati i izneti ih kada se za to ukaže povoljan trenutak. To je mnogo djelotvornije. Bitno je da čovjek u braku postane mudar i ne nameće svoj stav ljutnjom i svađom, nego da ga svom partneru na fin i pametan način izloži kako bi ga on bespogovorno prihvatio. Ja sam u tome uspjela.

-Dogode se, međutim, momenti kada ne možeš da shvatiš zašto te je neko ko te voli doveo u ružnu situaciju i čime si to zaslužio. Tada dođe do tačke pucanja koja prouzrokuje prvo razmišljanje o razlazu, a zatim i razgovor o tome. Ljudi često nepromišljeno reaguju, sada kada na sve to pogledam, mislim da nismo bili dovoljno zreli za razvod. Nije se lako ni razvesti, ne zovu razvod uzaludno drugom smrću.

Saša i ja smo karakterno dosta različiti. Dok sam ja emotivac, on je materijalista, kao što su, uostalom, svi muškarci. Već na samom početku postalo je jasno oko čega će između nas nastati razmirice, bilo je tu i sitnica, ali naravno i krupnih stvari. Kada uđete u vezu s partnerom koji je navikao na neki drugi tip žena, mnogo je važno da probate da ga prilagodite sebi. Dobar muž se ne rađa, nego ga supruga kasnije u braku stvara, majka ga vaspita dok ga onda supruga prevaspita.

Saša je za sve probleme u njihovom braku krivio svoj horoskopski znak.

– Nije lako sa vagama, meni je najteže sa samim sobom. Kad sebe opteretim, često se događa da opterećujem i druge – rekao je on.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuBrak Nikoline i Saše Kapora ljepšim i čvršćim učinio je dolazak kćerke Nikolete, koja je pored sina Nikolaja postala centar njihovog svijeta. Sve nesporazume koje su imali supružnici su zahvaljujći roditeljskoj ljubavi i ljubavi koju osećaju jedno prema drugome uspjeli da prevaziđu.

– Ljubav utiče na sva psihička stanja kod ljudi, kao i na kopromise. Kada se sada osvrnem, shvatam koliko nas je zapravo taj period ojačao. Mislim da smo postali toliko jaki da na naš odnos više ništa ne može da utiče – kazala je Nikolina.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Velika pobjeda “Zmajeva” u borbi za baraž

Prije deset godina otkrila sam prve simptome karcinoma, danas sam potpuno zdrava žena