in

Oversized sakoi koji će izgledati besprijekorno tokom jeseni

Slatka-Tajna.Eu

Dok oplakujemo kraj ljeta, ne možemo a da se ne uzbudimo zbog jesenskih modnih kombinacija. Jesen sa sobom uvijek donosi dašak inspiracije i boja koje se savršeno uklapaju u vremenski prijelaz dva godišnja doba. Tačnije, jedan od naših omiljenih prijelaznih komada za ovu sezonu je oversized sako.

Ne samo da izgledaju jednostavno, već se mogu nositi i na gotovo sve. Tražite li elegantne neutralne, klasične crne boje,  inspirirane radnom odjećom ili istaknute boje, pronašli smo za svakoga ponešto iz naših omiljenih high street brendova. Od H&M-a do & Other stories-a i ASOS -a do Zare, donosimo 6 najboljih oversized sakoa ove sezone.

Mango oversized sako, sa sitnim karo dezenom idealan je za dnevni look koji želite postići ove jesesni. Sa klasičnim krojem ne možete pogriješiti a boja je vrlo jednostavna za uklopiti sa ostatkom odjevne kombinacije.

Other stories sako je deblji u odnosu na prethodni. Vuneni materijal nas drži toplim već pri kraju jeseni, tako da je idealan za svježija jutra i hladnije večeri.

Oversized sako iz H&M-a najbolje je kombinovati pri večernjem izlasku ili poslovnom sastanku. Sako je najbolje uspariti sa istobojnim hlačama, a u slučaju da volite eksperimentisati dašak boje bi se također odlično uklopio.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Asos nam nudi klasični sivi sako koji je idealan za poslovni look. Kroj je idealan za kombinacije sa širim i užim hlačama.

Oversized sako iz Zare ima poseban kroj koji razbija sve stereotipe, sa njim u svom ormaru rušite granice između street i poslovnog looka. Bež boja je boja jeseni s toga ovaj sako ćete vrlo lako moći kombinovati i uz ostale odjevne kombinacije koje posjedujete.

Reserved sako je onaj klasični sako koji je potreban u svačijem ormaru. Jednostavan kroj i jesenjske boje su jasan znak da je ovaj sako potreban svakom ormaru.

(Z. T.)

 

The post Oversized sakoi koji će izgledati besprijekorno tokom jeseni appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

“Strah zbog mržnje koja se ne smije prešutjeti. Odgovoriti se mora i odgovarati“

Ovo su poznati muškarci koji su priznali estetski zahvat – Hayat Production