in

MALO KOJI MUŠKARAC BI TO PRIZNAO: Bivši muž Emine Jahović šokirao javnost

Slatka-Tajna.Eu

Poznato je da mnogobrojni muškarci, nikad ne bi priznali da su poklekli pred trendom estetskih korekcija, šta više, za većinu je to sramotno. Međutim, Mustafa Sandal nije jedan od njih. On je najotvorenije uradio nešto, što je većini muškaraca nezamislivo. Naime, bivši muž Emine Jahović je upotpunosti otvorio dušu o korekcijama, koje je radio na sebi, te je otvoreno novinarima priznao da koristi botoks.

– Nisam protivnik estetskih prepravki. U posljednje vrijeme pomažu mi male količine botoksa, to je sve. Moj izgled je zapravo nagrada od boga, rezultat dugog bavljenja sportom i uravnotežene ishrane. Trudim se da uvijek budem fit, a sport je jedan od sastavnih dijelova mog života. Nešto što mi dušu i misli čisti od negativnih emocija. Vizuelni doživljaj je veoma važan, treba voditi računa o sebi. Volim da izgledam dobro – tvrdi Mustafa, a potom se osvrnuo i na koji način on gleda na život, s obzirom da su se u proteklom periodu susreo sa mnogobrojnim skandalima:

-Energija koju ispoljavam u svojim spotovima je stvarna. Kao svi ostali, i ja se nekad suočavam sa teškim trenucima, jer u životu ima svega. Ali generalno, uvijek razmišljam pozitivno, takav je moj pogled na svijet. Usredsredite se na lijepe stvari, ne opterećujte se onim lošim. Sunce izlazi svakog jutra i budi novu nadu, važno je vjerovati u to – tvrdi pjevač.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Republika)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

LJEPŠA STRANA BH. FUDBALA: Današnji dan je pokazao da može i drugačije!

Indeks ekonomskog povjerenja u Turskoj dostigao najviši nivo od aprila 2018. godine