in

SLAVLJE U DOMU DRAGANE MIRKOVIĆ! Čestitke stižu sa svih strana!

Slatka-Tajna.Eu

Dragana Mirković danas je objavila sretne vijesti, a nakon toga svi joj upućuju čestitke.

Pjevačica je jutros, putem svog profila na instagramu, čestitala suprugu godišnjicu braka objavivši i njihovu fotografiju iz mladosti.

Dragana i Toni Bijelić danas slave 21 godinu braka, a pjevačici su mnogi čestitali.

Ona je čak dobila i tortu sa Tonijevom i njenom fotografijom uz poruku da nastave da pokazuju šta znači prava ljubav.

Njihova ljubavna priča već odavno je poznata, a nedvano je otkriveno da su Dragana i Toni vjeridbu proslavili u Veneciji.

Biznismena Tonija Bijelića, čovjeka svog života, Dragana je upoznala u Beču 1998. godine. Spojio ih je organizator njenog tamošnjeg koncerta. Na prvi pogled zaljubili su se jedno u drugo i godinu i po dana su održavali platonsku ljubav, dok Dragana nije prelomila, spakovala se i došla kod Tonija u Beč.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nakon što su kratko živjeli zajedno, Toni je odlučio da zaprosi Draganu, a to je uradio ni manje ni više nego u kolima. Dok su na semaforu čekali da se upali zeleno svijeto, on je izvadio prsten i pjevačica je odmah rekla “da”.

Posle mesec dana, 28. septembra 1999. godine, Mirkovićeva se udala za ljubav svog života, a pre njega je bila sa tri muškarca, ali ni sa jednim od njih nije planirala brak. Sa Tonijem je dobila dvoje dece, Marka i Manuelu, koje su vaspitali kao da nisu deca poznate majke. Oni žive u bogatstvu i izobilju, a poseduju čak i pravi dvorac u Beču.

Njihovu bračnu sreću narušili su 2017. godine Tonijevi zdravtsveni problemi. Naime, Bijelić je u jednoj godini imao operaciju mozga i upalu pluća, ali je sve to uspješno prebrodio. Dragana i Toni danas žive mirnim životom i važe za jedan od najskladnijih parova na estradi.

(express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ðere uspješan na startu turnira u Sofiji

Dio Selske do ponedjeljka zatvorena za promet