in

Glumac koji je preminuo je deda ove bivše zadrugarke

Slatka-Tajna.Eu

Anđela Anakonda pored oca, izgubila je i dedu, a mnogi nisu znali da joj je deda Nenad Nenadović!

Bivša zadrugarka i starleta Anđela Milenković Anakonda objavila je tužne vesti na Instagram profilu i mnoge iznenadila.

Naime ona je uputila poslednji pozdrav Nenadu Nenadoviću, nazvavši ga dedom, te je mnoge iznenadila saznanjem da je u krvnom srodstvu sa poznatiim glumcem.

– Ode i ti deda, bio si fenomenalan glumac i još bolji čovek. Neka te anđeli čuvaju!- glasila je objava Anđele Anakonde

Podsetimo, ona je pre mesec dana izgubila najveću životnu podršku oca, tako da je ovo za nju izuzetno težak period.

“Bio si najdivniji otac na svetu. Sve što posedujem najbolje u sebi sam od tebe naučila. Bio si strog, a ujedno i pravičan, gledao si da me izvedeš na pravi put. I kada sam bila nestašna devojčica trudio si se da pričas sa mnom i bio si mi najbolji prijatelj. Tako si me i naučio da čuvam sebe. Hvala ti za sve što si mi pružio u životu, bila sam tvoja princeza. Kako ću sada dalje bez tebe, bez svog najboljeg prijatelja i oslonca?”, napisala je Anđela, a potom dodala:

“Neka mi te anđeli čuvaju, najbolji moj tata. Da sam mogla da biram oca, ne bih mogla boljeg da izaberem. Hvala ti što si mi podario život i što si uvek bio tu za mene. Bio si među najboljim dušama koje su ikada hodale zemljom. Ponosna sam što si baš ti moj otac. Počivaj u miru. Mnogo te volim. Nedostajaćeš mi svakog dana.”- objavila je tada Anđela Anakonda i oprostila se od svog oca.

republika.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

JP Autoceste FBiH će za 15 dana dostaviti prijedlog novih načina plaćanja, koji bi trebali rezultirati nižom cijenom cestarine

CHODA I BABY DRIVER NAJSMESNIJA PLJACKA GTA 5 PANAMA ROLEPLAY