in

Koeman za njega rekao da mu je važniji od Neymara, a on se obrukao sinoć za cijeli život

Slatka-Tajna.Eu


Veliki promašaj De Jonga


Barcelona je sinoć još jednom razočarala svoje navijače jer je osvojila samo bod protiv Granade (1:1).



Granada je već u drugoj minuti utakmice šokirala navijače na Camp Nouu kada je Duarte pogodio glavom mrežu domaćeg tima za 1:0.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Nakon primljenog gola domaći su imali incijativu, ali igra je bila daleko od one koju smo navikli gledati na mečevima Barcelone.

Domaći su uspjeli u 90. minuti da izbjegnu bruku i još jedan debakl jer je Araujo nakon centaršuta Gavija uspio da postigne pogodak za konačnih 1:1.

No, samo deset minuta ranije nevjerovatnu šansu za izjednačenje imao je Luuk de Jong, ali je nizozemski napadač sa svega tri metra glavom uspio da promaši skoro prazan gol.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

De Jong je posljednjeg dana ljetnog prelaznog roka stigao u Barcelonu iz Seville, a na tom transferu najviše je insistirao Ronald Koeman.

Koeman je nakon dolaska De Jonga poručio da im je ovaj igrač trenutno važniji nego da je došao Neymar jer ima nevjerovatnu igru glavom.

No, De Jong je sinoć pokazao da to nije baš slučaj jer se obrukao kao nikada u dosadašnjoj karijeri.

Koliko je očajan Koeman bio u finišu utakmice najbolje pokazuje činjenica da su posljednjih 15 minuta tandem u napadu bili De Jong i Gerard Pique.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

“Cilj bi trebao biti vraćanje povjerenja u politiku i vjerodostojnost političara”

MARINA TUCAKOVIĆ U POSLJEDNJEM INTERVJU OTKRILA DA JE SPREMNA ZA KRAJ: Idem svom Miši u zagrljaj, Laća sad može i bez mene!