in

OVAKO IZGLEDA SIN MINJE SUBOTE: Oprostio se od oca riječima koja slamaju srca

Slatka-Tajna.Eu

Miloš Subota na komemoraciji ocu u Skupštini grada Beograda

Minja Subota, poznati muzičar, kompozitor, autor čuvenog “Muzičkog tobogana”, brojnih dečjih numera i televizijskih emisija biće sahranjen danas u 14 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Na komemoraciji legendarnog Minje Subote, koja se održala u Skupštini grada Beograda, prisustvovao je i njegov sin Miloš, koji se od njega oprostio emotivnim riječima u čitulji.
“Hvala ti za bazgraničnu i bezuslovnu ljubav, za vedrinu, za jednistvo oplemenjujući bogatstvo tvog duha.

Ponosni smo na tvoje djelo, na višedecenijski rad i stvaralaštvo ko je dotklo srca i duše miliona ljudi. Hvala ti za uspomene, za životne lekcije i privilegiju da te imamo. Sahrana će se održati danas na Novom groblju, početak u 14 sati.

“Vole te zauvijek do neba, tvoj sin Miloš i snaha Marija”.

Miloš Subota izgubio je oba roditelja, a to koliko su ga voljeli može se vidjeti iz toga da su oboje pričali da kada su prije 35 godina dobili sina – kako im je on postao centar njihovog svijeta.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Miloš je izrastao u divnog čovjeka koji ne pije, ne puši i bavi se sportom. Sjećam se za vrijeme sankcija kada je tražio neke pare, to je uvijek bilo za knjige ili neku literaturu. Mi smo izuzetno ponosni roditelji. Miloš je magistrirao na FON sa desetkom i radi kao menadžer prodaje”, ponosna je bila mama.

 

Pogledajte slike s komemoracije:

(express/mondo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ISPRED FUTINE ZGRADE MARININA DRUGARICA ZORICA SKRHANA BOLOM: Guši se u suzama, znala ju je 20 godina (Foto)

BiH suočena sa rizikom finansijske blokade centralne vlasti