in

Novi Volkswagen ID.3 i ID4. uspješno završili Sarajevo polumaraton

Slatka-Tajna.Eu

Volkswagen električni modeli iD.3 i ID.4 sarajevskim ulicama su predvodili brojne trkače utrke Sarajevo Sberbank polumaraton povodom manifestacije “Run Fest”. Utrkama je Udruženje “Marathon” u saradnji s Olimpijskim komitetom BiH obilježilo Evropsku sedmicu sporta, a trčalo se od Ferhadije do Pozorišnog trga Susan Sontag.

Čini se kako je trčanje popularnije nego ikada. Jedan od razloga je svakako taj što to nije samo sport, nego i način zdravog života. Samim time i partnerstvo Volkswagen-a i “Run Fest” dobiva novi smisao, jer su električna vozila pametan izbor za očuvanje životne sredine.

Bez obzira da li preferirate ekološki čistiji vid vožnje bez emisije štetnih gasova ili pak cijenite ekonomičnost električnih vozila sa nižim troškovima eksploatacije od usporedivih vozila na dizel i benzin. Električna vozila vam sve to nude bez kompromisa, uz iznimne sportske performanse vožnje, a sa komforom i udobnošću više klase.

Ujutro na trčanje, pa odlazak na posao, pa nakon radnog vremena potpuno opremljeni na put za vikend – s modelima ID.3 i ID.4 to nije nikakav problem.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuBudućnost je električna, efikasna i bez emisija – te time rješenje našeg mobilnog i urbanijeg društva.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Borac trenira Pod Bijelim brijegom, trening zatvoren za javnost

Ahmed Švrakić u HP Show-u: Kultura je jedan od glavnih nosioca države – Hayat Production