in

Ahmed Švrakić u HP Show-u: Kultura je jedan od glavnih nosioca države – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Ove subote sa zadovoljstvom smo vam predstavili novu sezonu zabavno – muzičke emisije HP Show. Družimo se u novom ruhu. Vrijedna ekipa Hayat Produkcije potrudila se da ove sezone uđemo u novom svjetlu, ali sa istom pozitivnom energijom i kvalitetnim sadržajem. Ahmed Švrakić

Godinama smo uz naše vjerne gledatelje i godinama kreiramo poseban sadržaj za ukazano povjerenje koje nam pružaju. Upravo zbog toga, u otvaranju nove HP Show sezone, prvi gost bio je direktor naše produkcije, Ahmed Švrakić.

Otvorio nam je dušu i progovorio o svim zgodama i nezgodama koje su zadesile produkciju u ovo doba korone.

Na pitanje „Da li Vam nedostaju koncerti?“, direktor Hayat Produkcije rekao je:

  • Nažalost, te neke projekte niti možemo niti smijemo planirati. Kada će se oni dogoditi to niko ne zna na ovoj planeti. Imao sam sreće da ove godine prisustvujem na nekoliko većih skupova u Hrvatskoj. Kod nas vlasti i krizni štabovi nemaju razumijevanja za takve projekte. Nikada nisu odgovorili na naše molbe da se kulturi pomogne. Ostali su gluhi, slijepi i nijemi za sve naše upite.

Sreća je što je Hayat Produkcija uspjela da premosti svojim “mišićima” i snagom taj krizni period, da se to i ne osjeti. Potrudili smo se da naš gledalac ne osjeti i ne bude zakinut za dobru i kvalitetnu muziku.

Direktor, Ahmed Švarkić, iskazao je svoje nezadovoljstvo podrškom koju je pružila vlast estradnim umjetnicima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










  • Mi smo jedina zemlja na svijetu čije vlasti nisu izdvojile niti jedan dinar za kulturu. Nadam se da će se nešto promijeniti u glavama ljudi koji su na vlasti – rekao je Švrakić u emisiji HP Show.

Za kraj, poručio je svim gledaocima i slušaocima koji žive muziku jedno:

  • Vrata naše produkcije su im otvorena. Dođite i posjetite nas, pa ćemo i vama pružiti šansu. Mi radimo punom parom, a naš muzički studio je već pripremio pet – šest novih pjesama koje ćemo u narednom periodu da pustimo i prezentujemo publici.

Ukoliko ste propustili ove subote prvu epizodu HP Show-a, imate priliku da pogledate na našem YouTube kanalu.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Novi Volkswagen ID.3 i ID4. uspješno završili Sarajevo polumaraton

Evropska unija pozvala Kosovo i Srbiju da “hitno” smanje tenzije na terenu