in

STELA PAVIČIĆ POZNATIJA KAO MELISSA BELLUCI: Fitofarmaceut i fotomodel

Slatka-Tajna.Eu

Kada neka žena ljepotom pokuša graditi karijeru u nekoj maloj sredini kao što je Varaždin, onda se nije nimalo lako boriti sa predrasudama morala, kaže dvadesetšesogodišnja Stela Pavičić koja svoju karijeru modela gradi pod umjetničkim imenom Melissa Belluci.

-No, ne obraćam pažnju na zlurade komentare. Sve što radim, radim poštenim radom i nemam ništa iza sebe zbog čega bih čaršijom morala hodati pognute glave.

Inače, ova kontroverzna ljepotica po zanimanju je fitofarmaceut, vrlo je komunikativna osoba te iako govori dva strana jezika: engleski i njemački ne stidi se baviti i konobarisanjem ili nekim drugim poslom kojim bi za sebe, kao samohrani roditelj, obzbjedila adekvatnu eguistenciju.

-Planiram jednog dana da pokrenem neki vlastiti bizins u kojem bih ispoljila neke od svojih hobija temeljenih na estetici. Umjetnički sam tip žene. Cjenim prave vrijednosti u životu. Za mene nisu provodi. Volim kazališta, muzeje, volim fotografiju, modeling. Fotomodelingom se bavim od svoje šesnaeste godine. Takoder volim tarot i astrologiju. Spiritualno sam biće. Volim glumu.

Na vše inostranih časopisa njeno lice krasilo je naslovnice. Fotograisala se za kalendare, reklamirala proizvde različitih firmi…Pitamo je li bilo ponuda da se za neki časopis fotografiše bez odjeće?

-Bilo je takvih ponuda, no nisam bila zainteresirana za takvu vrstu fotografija. Ne, zbog toga što sam puritanac ili što ne bih imla šta pokazati. Jednostavno. Vodila sam se time da jednom obnaženo žensko tijelo sutra više nikom nebi blo interesantno.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










A na potanje može li se od foto modelinga živjeti, kaže:

-Na Balkanu teško. No, ipak ma posla za one koji hoće pošteno da rade. Uz mnogo truda i volje mogu se postići zadovoljavajući rezultati – kaže Stela Pavičić.

Piše: E. MURAČEVIĆ

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

MitoBoost

Održana konferencija “Građevinarstvo i infrastruktura šest ekonomija zapadnog Balkana”