in

LIJEK ZA ČIŠĆENJE CRIJEVA: Brena tuži ‘alternativnu medicinu’

Slatka-Tajna.Eu

Osim što uživa na krstarenju svojom jahtom, vlastitom izgledu, odjeći, porodici, koncertima… Lepu Brenu je sustigla jedna neželjena informacija koja joj je poljuljala raspoloženje. Naime, vidjela je svoju sliku i intervju koji nikada nije dala na portalu njoj nepoznate firme „Alternativne medicine“.

Nije joj bilo dobro tog trena jer je riječ o liječenju crijevnih parazita. U tu priču upetljana je Brena kao korisnik tog lijeka za čišćenje crijeva. Odlučila je da ih tuži jer su je iskoristili za reklamu, kako njenog imena, tako i njenih fotografija. Uzgred kazano, mnogi koji su pregledali reklame pomenute firme bukvalno se zgražavaju jer na najogavniji način reklamiraju svoj proizvod. Ljudi komentarišu sve da bi i kupili te kapsule, od tih fotosa sa glisticama i raznim parazitima su se uplašili.

Brenu je snašlo ono što je Cecu prošlo, a i sama je bila iskorištena za reklamu preparata za mršavljenje. A uz tu reklamu dobila je brojne uvrede od naroda koji nije imao koristi od tog preparata pa su joj kazali da širi gnusne laži, psovali joj, govorili kako je treba kazniti…

Kopirala je i Madonna

Brena je žarila i palila bivšom Jugoslavijom, pa je svoje uzavrele nastupe nadopunjavala i scenskom koreografijom poput one kada bi zajahala oko vrata Sašu Popovića. To se nekome, tada, činilo degutantnim, no Brena je tada dovodila publiku do ludila. A onda su je u tome oponašale čak i Madonna, pa Maja Šuput i mnoge druge. Brena je znala zašto to radi jer osim svojih hitova, koncerata, ostala je mudra, kreativna i proračunata.

Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bayern je pobijedio Bochum sa 7:0, ali šta je to naspram današnje Ajaxove pobjede

Preminuo velikan bh. novinarstva Kemal Kurspahić / Bljesak.info