in

NAKON ŠTO JE JK OKRENULA LEĐA SAŠI POPOVIĆU: Bosanci masovno otkazuju učešće u “Zvezdama Granda”

Slatka-Tajna.Eu

Jelena Karleuša nije samo iz čistog hira napustila Grand. Zapravo, njen odlazak se desio nakon spoznaje o utaji poraza “United medie”. Nije, kako kažu, željela da bude dio priče mutnih radnji.

 Omalovažavanje Viki

Tako je i došlo do promjene sastava članova žirija „Zvezda Granda“, još u junu kada je JK dala otkaz Grandu i poništila ugovor. U svom objašnjenju koje je dala svojim fanovima, pratiteljima i medijima je obaveza oko novog albuma, promocije te je poželjela sreću u nastavku rada ostalim članovima.

Kako smo saznali, ona je došla u sukob sa “United mediom” koji je inače vlasnik Granda, pa su odmah na njeno mjesto postavili Cecu Ražnatović.

Dolazak Arkanove udovice ne smeta ni Miliju koji inače sarađuje dugo s njom, Đorđe David je ostao u šoku i ne želi davati nikakve izjave, Snežana Đurišić je rekla da joj je drago kada u žiri dolazi neko sa uspješnom karijerom, pa joj poželjela dobrodošlicu a šta misli to samo ona zna. Marija Šerifović mnogo žali za Jelenom Karleušom a Viki je postavila nove uslove Saši Popoviću da ubuduće izbjegnu omalovažavanje njene persone radi gledanosti.

Nova sezona počinje 18. septembra, a ostaje nam da vidimo kako će funkcionisati žiri u novom sastavu.

Mnoge beneficije

Dok su neki mišljenja da će Ceca dati vjetar u leđa učesnicima, a žiriju novu energiju, “s ove strane Drine” smatraju da će dolazak Arkanove udovice drastično smanjiti broj kandidata iz BiH. Već se šuška da mnogi Bosanci i Hercegovci odustaju od učešća u “Zvezdama Granda” bez obzira na to što bi im takmičenje u ovom rijalitiju donijelo mnoge beneficije.

S obzirom na to da su glasači iz naše zemlje najbrojniji, te ujedno i jedan od glavnih izvora prihoda “Granda” bar kada su u pitanju “Zvezde Granda”, što je Saša Popović često znao istaći, možda i sami organizatori vremenom shvate da su dovođenjem Cece Ražnatović u žiri, sami sebi zabili autogol.

Dž. H. M.

 

 

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Minja Subota hitno prevezen u bolnicu! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Sve više ljudi pristiže na proteste za Dženana u Sarajevu (VIDEO)