in

Najveća greška koju radimo poslije tuširanja

Slatka-Tajna.Eu

 

 

Voditi pravilnu brigu o svojoj koži iznimno je važno. Redovito čišćenje i hidratiziranje samo je jedan od načina na koji biste je trebali njegovati. No ako imate drugih problema s kožom, vaši dnevni rituali možda uništavaju vašu kožu, a da toga niste ni svjesni.

Tuširanje ima velik utjecaj na vašu kožu, počevši od vremena koje provodite pod tušem pa do načina na koji perete svoje tijelo. Stoga je važno pronaći pravu rutinu koja odgovara vašoj koži.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuJeste li znali da je ono što radite svojoj koži nakon tuširanja jednako važno, možda čak i važnije nego samo tuširanje? Jedna greška koju većina žena čini nakon tuširanja, a što uništava kožu, jest predugo čekanje kako bi nanijele hidratantnu kremu ili ju uopće ne nanose. Naime, nakon tuširanja se pore šire zbog pare i vrućine u kupaonici.

Ključno je tu vodu zadržati u tijelu nanošenjem hidratantne kreme unutar tri minute, kazala je dermatologinja Cynthia Bailey.

Čekanje duže od tri minute kako biste nanijeli hidratantnu kremu nakon tuširanja uzrokovat će gubitak te vlage u vašoj koži. Stoga uvijek držite bočicu hidratantne kreme u kupaonici i nanesite je minutu nakon što se istuširate kako biste imali zdravu i hidratiziranu kožu.

Izvor:zadovoljna.hr

(Dž.S.)

The post Najveća greška koju radimo poslije tuširanja appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Rekao sam mu da Srbija poštuje cjelovitost RS unutar BiH”

BUSINEESS WOMEN AWARDS 2021: Proročica Vesna “naj poslovna žena” u Srbiji