in

Karleuša izazvala opšti haos na Music weeku

Slatka-Tajna.Eu

Jelena Karleuša nastupila je večeras na Music Week festivalu uz Lexington bend, Editu i druge izvođače. Publika je vriskom i aplauzom pozdravila divu kada je izlazila na scenu na beogradskom Ušću.

Karleuša je svoje fanove pozdravila rečima: „Dobro veče Beograde! Neću puno da pričam, samo ću da kažem da sam jako ponosna što sam opet na ovom mjestu“.

Natup je otvorila pjesmom: „Samo za tvoje oči“, a vrisci publike nisu prestajali ni tokom nastupa.

Organizatori festivala su za potrebe Karleušinog nastupa promijenili kompletan dizajn bine i prikazali svu moć moderne produkcije, sa do sada neviđenim scenografskim elementma, koji se mogu vidjeti samo na nastupima najvećih svjetskih zvijezda.

Karleušin nastup se držao u strogoj tajnosti, pa je njen tim i tokom dnevne, generalne probe zahtjevao da bina bude prekrivena neprozirnim crnim zavjesama, kako bi večerašnji spektakl bio potpuno iznenađenje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Jelena je već izjavila da nedjeljama priprema koreografiju za Music Week, jer je ranije na svom Instagram profilu postavila story sa kreografske probe.

Večeras na Music Weeku nastupaju i Lexington, Edita, Hurricane, Kaya i Daniel Kajmakoski, a prvo veče festivala, sinoć, bilo je rezervisano za trap i hip-hop zvijezde regiona: Cobija, Vojaža, Senidu, Gazda Paju, Anđelinu i mnoge druge.

(express/nova.rs)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Luna, Marko i Mija na tri nove porodične fotke: Ovo smo mi, malo ludi, malo glasni, ali puni ljubavi

Montenegrin Metropolitan Joanikije: I will serve the fraternal reconciliation