in

Marina Tucaković o borbi sa opakom bolesti

Slatka-Tajna.Eu

Tekstopisac Marina Tucaković je nakon saznanja da ima rak riješila da se povuče iz javnosti na neko vrijeme. Sada se polako vraća poslu, a svojevremeno je otkrila da je “znala da će joj se ovo desiti”.

“Mnogo sam se loše osjećala, mnogo sam se nervirala”, rekla je Marina i otkrila koji je simptom imala, ali i zašto nije otišla kod ljekara.

“Ja sam znala da će se to meni desiti. Mnogo sam se loše osjećala, mnogo sam se nervirala. Imala sam tu ranicu koju sam ignorisala. Ja sam znala da sam bolesna. Ali stvarno sam znala. Svesno nisam otišla kod ljekara. Imala sam i privatnih problema i onda to čovjek zanemari. Ja sam sebi nekako bila na posljednjem mjestu”, ispričala je nedavno Marina.

Mnogi kažu da je za teške bolesti poput raka, veliki okidač stres, a stresa je Marina Tucaković u životu imala na pretek.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuDecembra 2008. godine, Marina dobija najteži životni udarac, kada je beživotno tijelo njenog najmlađeg sina Miloša pronađeno u porodičnoj kući.

Marina je u više navrata pričala kako se od toga nikad nije oporavila, te kako je to ostavilo dubok trag na nju i njenu porodicu.
(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vulin na Manjači ponovo negirao genocid u Srebrenici

Prirodni multivitamin: Recept za sok od koprive koji jača imunitet