in

SUZANA MANČIĆ UŽIVA NA MORU: “Grčka je moja druga domovina”

Slatka-Tajna.Eu

Čuvena Loto djevojka, Suzana Mančić trenutno je kod svog partnera u Grčkoj, a kako mnogi kažu, lijepa voditica ostvarila je svoj san da živi na moru.

– Ja sam na dužem odmoru, Grčka je moja druga domovina, jer mi je ovdje suprug i uživamo u čarima ljeta. Ljubav prema Simi je najzaslužnija što toliko vremena provodim ovdje. Mi imamo jednu lijepu kuću, more je bilzu. Ovdje su i velike vrućine.

– Ja tek predvreče odem da se malo okupam, jer su velike gužve na plažama. Ja sada niti volim more, niti volim vruićinu, najradije bih sad na neki glečer – našalila se Suzana, koja kaže da okuplja prijatelje u svojoj kući.

– Vijesti su uznemirujuće, jer su veliki požari. Ovo iza mene su moje ruže, počela sam da se bavim cvijećem, redovno ih pazim i mnogo sam sretna kad krenu da cvjetaju – kaže Suzana.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ona je otkrila i gdje uživa sa svojim suprugom.

– Ovo je jedno čarobno mjesto, Pilion, ono je poznato u mitologiji. Mi smo na ivici šume i meni ovdje jako prija. Ovo mjesto je poznato po tome što su ovdje živjeli kenaturi, božanstvena je klima i priroda je savršena – kaže Suzana.

(Express/Kurir.rs)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Policajac preminuo u napadu ispred Pentagona, osumnjičeni napadač ubijen

Bodyweight Exercises- Lightning Speed Fitness Program