in

CLAUDIA ADEMI, BODY STRUČNJAK: One koji ne znaju učim disciplini

Slatka-Tajna.Eu

Claudia Ademi, body stručnjak svojim klijentima nudi recepture kojima se gube ili dobijaju kilogrami, a da se pri tom ne moraju odricati svega što vole jesti.

Ova Španjolka rođena je u Njemačkoj ali njeni korijeni potiču iz Makedonije, pa je tako vezana za Balkan. Bavila se folklorom, pjevanjem, modelingom… Svojevremeno je kao Miss Vestvalije predstavljala dijasporu na izboru za Miss bivše Jugoslavije.

-Moji klijenti su iz različitih sfera života širom svijeta, Među njima prednjače glumci, pjevačice, ljepotice, oni iz svijeta politike ali i obični ljudi. Mnogo je onih koji bi rezultate terapije htjeli vidjeti preko noći. Međutim, nema nikakvog čarobnog štapića. Takvo nešto može se postići samo disciplinom. One koji ne znaju da se tako ponašaju učim disciplini – kaže Ademi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuClaudia i ovo ljeto provodi radno. Gostuje po brojnim televiziskm stanicama širom Balkana, druži se sa svojim klijentima, a slobodno vrijeme koristi da na plaži uhvati malo boje.

Piše: E. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pomoć iz prirode: Zaštitite se od komaraca

U naletu vozila poginuo biciklist, vozač pobjegao