in

K..vo, prebiću te: Marina Gagić prijetila Barbari batinama, a Lazića će odvesti na sud

Slatka-Tajna.Eu

Marina Gagić, bivša vjerenica Darka Lazića, napala je njegovu sadašnju djevojku Barbaru Bobak. Ona je pobijesnila kad je saznala da je nova partnerka njenog doskorašnjeg partnera izjavila da je Marinin i pjevačev sin zove mama.

Kako Kurir saznaje, Marina je od Darka zahtijevala da joj odmah da pjevačicin broj telefona, kako bi joj rekla šta ima, međutim, on je to odbio. Tada je Gagićeva preko njihovih zajedničkih prijatelja saznala njen broj i odmah je nazvala, uputivši joj niz uvreda.

Izvor Kurira koji se našao na licu mjesta kaže da su svi bili šokirani koliko je Marina bila bijesna, pošto je svi u društvu znaju kao mirnu, kulturnu i povučenu.

– Marina je poludjela zbog spominjanja sina u javnosti, a naročito zato što Darko ništa nije uradio po tom pitanju. Očekivala je da će Barbari zabraniti da spominje njihovo dijete. Zvala je Darka i tražila da kaže djevojci da to više u životu ne ponovi i da joj da njen broj telefona da joj to i sama kaže, međutim, on ju je iskulirao i rekao da ne želi da se miješa u to i da joj neće dati broj. Marina mu je poručila da će sama naći broj i da će se s njim tek razračunati. Ubrzo je preko svojih i Darkovih zajedničkih prijatelja došla do Barbarinog kontakta. Čim joj se Bobakova javila, Marina joj je uputila niz uvreda, što je pjevačicu šokiralo, pa nije uspjela ni da dođe do riječi niti da se opravda – priča dobro obaviješteni izvor.

Pored toga što ju je nazvala k..vom, zaprijetila je i da će je prebiti ako se još jednom bude usudila da spomene njenog sina Alekseja.

– Marina je bila toliko bijesna, u životu je nismo vidjeli u takvom stanju. Ona je mnogo osjetljiva na sina i jako je boli što Darko zanemaruje dijete zbog veze s pjevačicom. Zato je riješila i zakonski da goni Lazića, kako bi ispunio svoje obaveze prema djetetu. Valjda joj se tad sve skupilo. Barbari je rekla da je najobičnija k..va i dro.etina i zaprijetila da joj u životu više nije palo na pamet da njeno dijete meša u te njene k..vinske priče, jer će je prebiti. Doslovno je rekla: “S Darkom možeš da se imaš s.ks još neko vrijeme, samo si jedna u nizu, ali mi sina ne spominji.” Odmah poslije toga joj je spustila slušalicu i malo se smirila, jer je rekla šta ima – završava izvor.

Podsjetimo, u medijima se nedavno pojavila i informacija da se Marina nedavno udružila s Darkovom bivšom suprugom Anom Sević i da ju je zamolila za pomoć, jer navodno Darko niti viđa njihovog sina niti daje novac za njihovo izdržavanje.

Novinari Kurira pokušali su da stupe u kontakt sa akterima priče, ali se niko nije javljao na poznate brojeve telefona, sem Darkove bivše vjerenice Marine, koja nije htjela da komentariše ni Barbaru ni Darka.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Claim Your Six Pack Abs: Fat Burning Tips, Meals and Workouts To Destroy Belly Fat

Ova tri horoskopska znaka su najbolji očevi