in

Ova tri horoskopska znaka su najbolji očevi

Slatka-Tajna.Eu

U stabilnoj ste i sretnoj vezi te razmišljaš o tome kako bi bilo prekrasno jednoga dana s dragim imati djecu? Naravno, svjesna ste da kad dobijete dijete, ništa više neće biti kao prije – odgovornost će biti puno, puno veća! Stoga ne čudi da se mnogi plaše roditeljske dužnosti. Međutim, ako si u vezi s nekim ko je rođen u jednom od ova tri horoskopska znaka, ne moraš se toliko bojati – oni su najbolji očevi zodijaka.

 

Rak

Za senzibilnog raka je porodica uvijek na prvom mjestu. Već dok ćeš biti trudna bit će stalno uz tebe, maziti te i paziti, davati ti dobre savjete te nježno tepati na uho. Kad dođe dijete, onda počinje najljepše razdoblje njegova života. Uvijek će biti uz tebe i vašeg potomka, na to se bezbrižno možeš pouzdati.

Vaga

Muškarci rođeni u znaku vage su cool očevi s kojima nikada nije dosadno. Uvijek su spremni za zezanciju i vole potomcima pokazivati i objašnjavati svijet na zabavan način. Bez obzira što su najzabavniji tate među horoskopskim znakovima, mogu biti i jako ozbiljni. Njihovim istaknutim smislom za pravdu žele (i jako im je to važno!) odgojiti djecu u emocionalno inteligentne i obzirne osobe.

Lav

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Njegova djeca su njegov ponos. Jednostavno će napraviti sve što je u njegovoj moći da ih zaštiti. Ne može im odbiti ni jednu želju i voli ih razmaziti. Jako je zahtjevan prema sebi jer želi biti savršen otac, pa već pri rođenju djeteta zna svu literaturu o odgoju djece napamet.

Izvor: Miss7

(I.J.)

 

The post Ova tri horoskopska znaka su najbolji očevi appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

K..vo, prebiću te: Marina Gagić prijetila Barbari batinama, a Lazića će odvesti na sud

Otkazano ročište Fadilu Novaliću i drugima u predmetu “Respiratori”