in

Danilo Šipovac pojačao Zrinjski

Slatka-Tajna.Eu

Danilo Šipovac novi je fudbaler mostarskog Zrinjskog.

U redove “plemića” stigao je nakon potpisanog sporazuma o transferu iz Fudbalskog kluba Krupa, koji je zbog finasijskih poteškoća sa krajem prošle sezone odustao od daljnjeg takmičenja u M:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Danilo Šipovac je u prethodnoj sezoni boravio na posudbi u Fudbalskom klubu Leotar. U Prvoj ligi Republike Srpske u dresu Trebinjaca Šipovac je u 29 prvenstvenih utakmica postigao 12 pogodaka i vodio ih do titule vicešampiona.

Višestruki šampioni M:tel Premijer lige BiH i dvadesetjednogodišnji krilni napadač danas su potpisali ugovor o saradnji do 31. maja 2024. godine.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Na završnoj svečanosti desetog jubilarnog Dana fudbala Republike Srpske održanoj u utorak u Banjaluci u tradicionalnoj organizaciji Fudbalskog saveza Republike Srpske Danilo Šipovac je proglašen za najperspektivnijeg igrača.

Svoj debi u novoj ekipi koju sa klupe predvodi Sergej Jakirović, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, Danilo Šipovac mogao bi imati već narednog vikenda u velikom hercegovačkom derbiju prvog kola M:tel Premijer lige BiH između Širokog Brijega i Zrinjskog zakazanog na stadionu “Pecara”


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Students want US citizenship taken away from head of American University in BiH

SAŠA MI JE REKAO DA HOĆE DA ME VIDI U MINI SUKNJI! Pjevačica zbog kilaže zamalo izbačena iz “Granda”