in

Nova afera trese estradu: Žika Jakšić uhvaćen u prisnom odnosu sa Ljupkom Stević!

Slatka-Tajna.Eu

Od kada je Ljupka Stević prekinula decenijsku romansu sa generalom Dragišom Simićem, koja je kao epilog imala razbijanje njegovih automobila, mnogi muškarci je se pribojavaju.

Međutim, izgleda da je Saša Žika Jakšić skupio hrabrost pa prišao Ljupki na jednom prijestoničkom događaju, na kom su uslikani dok čitave noći razgovaraju.

Njih dvoje su se prošle nedjelje sreli, a veoma su se obradovali jedno drugom, kažu prisutni. Nakon susreta, nisu se rastali kao što poznanici to rade, već su Ljupka i Žika čitavo veče proveli u ćaskanju i smijanju.

Prisutni kažu da su pjevačica i čelnik “Grand” produkcije čitavo veče proveli zajedno, a da su im pojedinci čak dobacivali da bi bili savršen par. Žika jeste malo stariji od Ljupke, ali s obzirom na to da ona to i voli, njih dvoje bi bili savršena kombinacija. Osim toga, Jakšić je i slobodan čovjek, ali i poznat kao veliki dženlmen što bi Stevićki baš odgovaralo. Samo bi Žika trebalo da povede računa da ne razočara Ljupku da mu ne bi razbila Smarta, a prenosi Star.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

MALI ŠARMER: Sin Maje Šuput osvaja Instagram!

PREMIJER BAŠIĆ NAJAVIO PODRŠKU SAJMU PRIVREDE TEŠANJ – BIH