in

SA MOJE STRANE NEMA ZLE KRVI! Vojaž otkrio istinu o odnosu sa Breskvicom, progovorio o njenoj pjesmi: Iskoristila je momenat

Slatka-Tajna.Eu

Mladi pevač Mihajlo Veruović Vojaž prokomentarisao je novu pesmu bivše devojke Anđele Ignjatović Breskvice, za koji mnogi kažu da je tekstom pesme i simbolima spota otkrila pravi razlog njihovog raskida.

– Skroz je ok pesma – rekao je Vojaž, a onda je istakao da je Breskvica iskoristila momenat, ali da bi takođe dobro prošla i da numera nije o njemu.

– Ne mislim da je bila kakva provokacija, mislim da je jednostavno izbacila pesmu, iskoristila momenat… Nije iskoristila mene, sigurna sam da bi napravila uspeh i da se u pesmi ne radi o meni. Nema tu zle krvi, sa moje strane – rekao je Mihajlo.

Vojaž je istakao i da mu je raskid sa Breskvicom teško pao, kao i da je nakon toga radio na sebi.

Podsetimo, Vojaž je ranije govorio o raskidu, dok se Anđela na tu temu prvi put oglasia novom pesmom i spotom, a mnogi kažu da mu je poslala jasnu poruku, kao i javnosti, koja je nju optuživala za raskid.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Kasno shvatio da bolja sam od nje – stih je koji je naveo njihove fanove, ali i celu javnost, da se zapitaju da nije možda došlo do neverstva, ali sa Mihajlove strane.

Mnogi smatraju da je Anđela u pesmi opevala šta se desilo sa njima i kako se osećala kroz celu vezu kroz simbole koje je upotrebila, dok su drugi pri stavu da je samo iskoristila situaciju za svoj marketing.

kurir.rs


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Poznato do kada je Novak Đoković siguran na vrhu ATP liste

Hiljade ljudi u Gračanici na pobjedničkom koncertu Mahira Mulalića