in

Hiljade ljudi u Gračanici na pobjedničkom koncertu Mahira Mulalića

Slatka-Tajna.Eu

Veliki broj stanovnika Gračanice okupio se na platou ispred Gradske uprave kako bi dočekali pobjednika regionalnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Mahira Mulalića, koji održava koncert kojim će proslaviti pobjedu.

Kako je i sam ranije najavio na bini će mu se pridružiti srbijanska pop pjevačica Marija Šerifović koja mu je bila i mentorica u takmičenju.

Osim nje, pjevat će i Džejla Ramović, pobjednica prošle sezone takmičenja “Zvezde Granda”.

Na koncertu i Amel Ćurić

Osim njih, koncertu će prisustvovati i bh. pjevač Amel Ćurić, koji je također rodom iz Gračanice.

Mnogi su i više nego ponosni Mahirovom pobjedom pa ga su ga tako hiljade njegovih sugrađana odlučile dočekati u rodnoj Gračanici.

Osim njih, na zvaničnom Instagram profilu “Zvezda Granda” primjetno je da Mahirove kolege iz takmičenja pristižu na plato gdje će se održati koncert.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Mahir dočekan u Gradskoj upravi

Mahiru je ranije tokom dana priređen doček i u Gradskoj upravi Gračanice koju je posjetio u pratnji Marije Šerifović i Džejle Ramović.

Izvor : Gradonačelnik dočekao Mahira (Gradska uprava Gračanica)

Naime, tom prilikom ovom talentovanom mladom muzičaru, gradonačelnik Nusret Helić je uručio novčanu nagradu nakon što ga je ugostio u svom kabinetu.

Zvanični početak koncerta je bio najavljen za 20:00 sati, međutim, malo je kasnio, a notvorio ga je Mahir sa svojom mentoricom.

Oznake

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SA MOJE STRANE NEMA ZLE KRVI! Vojaž otkrio istinu o odnosu sa Breskvicom, progovorio o njenoj pjesmi: Iskoristila je momenat

Mini vodič: Šta obući na plažu osim kupaćeg kostima