in

Anderson odgovorio Đokoviću zbog napada na ATP

Slatka-Tajna.Eu

Kevin Anderson, naredni protivnik Novaka Đokovića, polako počinje da podiže tenziju uoči meča drugog kola.

Iskusni Južnoafrikanac, koji je od Novaka u finalu 2018. izgubio u tri seta, trenutno je član ATP Savjeta igrača.

Poslije izjava Novaka Đokovića i saradnika iz PTPA organizacije uoči turnira “da nema dovoljno transparentnosti” u vezi sa 30-godišnjim planom koji ATP priprema, Kevin je rekao da neke stvari moraju da ostanu “povjerljive”.

“U pitanju je vrlo delikatan balans, jer ako pogledate svaku organizaciju na svijetu, predstavnici pokušavaju da donesu najbolje odluke za širu grupu ljudi. Neke informacije jednostavno ne možete da dijelite sa čitavom grupom igrača. To ne bi onda funkcionisalo. Tenis u smislu povjerljivosti i privatnosti, čini se da ništa ne stoji na tom putu. To je i razlog zašto su pojedine informacije osetljive, jednostavno, ne možete da ih delite sa većom grupom igrača”, kaže Kevin.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuOn dodaje da se svi koji su sada u Savjetu čine sve u interesu tenisa.

“Što se mene tiče u smislu toga što sam u Savjetu, mogu da kažem da svi mi ulažemo dosta vremena da predstavljeno igrače najbolje što možemo. Mnogo smo pričali o komunikaciji, imate mnogo ljudi na Turu koji su dobrodošli u smisli da razgovaraju i objasne što je moguće više igračima kako stoje stvari. Otuda mislim da nije fer reći kako nema transparentnosti. Neke informacije su privatne i neko drugi će na to gledati sasvim drugačije. Mislim da je bitno da se igrači razumiju. Komunikacija je važna, prvi sam svjestan toga i mislim da je to dvosmjerna ulica”, zaključio je Anderson.

(B92)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Potpora igrača? Nisam osjetio da me netko bojkotira

POBJEDNIK ZVEZDA GRANDA PREUZEO NAGRADU! Mahir Mulalić dobio automobil, njegovoj sreći nema kraja: Mariju ću PRVU PROVOZATI!