in

OVO su izjave Čole koje su šokirale ljude! – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Mislili smo da sve znamo o Zdravku Čoliću, pogotovo zato što je tako dugo na muzičkoj sceni, ali on nas je iznenadio ovim prizanjem. Čole

Zdravko Čolić pažljivo čuva svoju privatnost, te dozirano plasira informacije o ličnom životu. Međutim, jednom je napravio presedan. To je bilo kada je dao intervju za Plejboj i od tada ne možemo da zaboravimo ove njegove izjave:

O prostituciji:

O prostituciji imam pozitivno mišljenje. bolje da čovjek plati nego da prevari ženu koju voli – rekao je Čola za Plejboj 2015. godine. Čole

Jednom prilikom otišao je u Hamburg s prijateljem u namjeri da imaju seks u troje. Kaže kako su oko bacili na jednu španjolku, ali su bili toliko neozbiljni da do odnosa nije došlo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










O prvom seksu:

Prvi seks sam doživio sa čobanicom na livadi. Nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rječica, čista idila. Tim seoskim djevojkama koje su čuvale ovce, kao djete iz grada bio sam jako simpatičan. Mnogo mi se dopala! Ali nikako nije došlo do kontakta, ne znam zbog čega. Morao sam da sačekam čobansku varijantu koja je u suštini za mene potpuno normalna i uzbudljiva – priznao je tada Čola za Plejboj.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Na Trebeviću označeno i digitalno mapirano 44 kilometra staza

10 blagodeti ulja od šipka