in

OTAC MI UMIRE,SVIJET MI SE RUŠI: Vuk Mob se oglasio nakon kraha ljubavi sa Oliverom Kontar

Slatka-Tajna.Eu

Reper Vuk Mob i njegova vjerenica Olivera Konatar razišli su se nakon dvije godine veze. Tim povodom oglasila se Olivera na svom Instagram profilu, a sada je i reper otkrio svoju stranu priče.

Olja je otkrila da su se Vuk i ona razišli još početkom juna, a sada je ekskluzivno saopštenje dao i Vuk Mob na svom Instagramu:

Pošto vidim da se vodi priča kako sam ja najgori i ostalo, uprostiću cijelu priču što kraće moguće. Otac mi je na samrtnoj postelji, bukvalno mi umire na rukama i  život mi se ruši kao da nikad nije postojao. Sa Oljom više nisam, ne zbog neke prevare kako se špekuliše nego zato što nažalost nismo jedno za drugo, a u detalje neću ulaziti jer imam poštovanja prema tom nekom odnosu i vremenu koje smo proveli zajedno i što je najbitnije imamo divnu kćerku na čemu sma veoma zahvalan.Mediji su počeli da me razvlače kao krpu, jer je najlakše Vuka razapeti, posebno zbog njihove kolegice, ali u ovom trenutku njihovi naslovi i priče me ne mogu povrijediti, jer moja najveća rana i bol je na pola metra od mene – napisao je Vuk na svom Instagramu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Kurir)

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Studija upozorava na pretjerani unos crvenog mesa

Ministarstvo treba donositi više odluka kako bi se ubrzala obnova