in

ROMANA PANIĆ: U zatvoru sam doživjela pročišćenje

Slatka-Tajna.Eu

Na boravak u zatvoru gleda kao na pročišćenje.

-Tako nekako. Sada, iz ovog ugla, to mi izgleda kao pročišćenje.

Po povratku na naše prostore Romana je održala konferenciju za štampu kako bi na naslove o hapšenju konačno stavila tačku.

-Kazna je odslužena i s tim je ta stvar završena. Niko nema pravo da me i dalje tretira kroz to i naziva me pljačkašem i kriminalcem, zbog mene i ljudi koje volim, moje porodice – rekla je tada pjevačica.

Nakon svog prvog medijskog obraćanja, Romana se povukla iz javnosti, rekapitulirala je svoje emocije, iskustva i lekcije, a sada, godinu dana nakon ovog bolnog, ali katarzičkog iskustva, za otkriva da je spremna za nove poslovne uspjehe:

-Planovi su mi promjenjivi. U životu mi se pokazalo da se ono što sam planirala malo kad ostvarilo. Često sam imala iznenadne situacije i prepreke koje su me sputavale. Zato planove mijenjam u hodu, korigujem ih i prilagođavam se. Postoji jedna pjesma, ali treba dobro da osmislim čime bih se sada predstavila publici. Napravila sam veliku pauzu i povukla se sa scene. Prije godinu dana vraćena sam u centar medijske pažnje, pa bih poslije svega voljela da nova pjesma bude dobra. Zato sam oprezna i željna da podarim nešto novo – iskrena je ona.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Od boravka u zatvoru, Romana javno nije govorila o svom emotivnom partneru Filipu Mrkajiću, pa se stiče utisak da je na ljubav koju je skupo platila ipak stavila tačku. U prilog tome govori i njen odgovor na pitanje da li postoji neko ko je na privatnom planu ispunjava.

-Postoji. Emotivno sam ispunjena – rekla je Romana, ne osvrnuvši se na Filipa.

Upravo ovom izjavom navela je javnost da pomisli samo jedno, pjevačica koja je do sada emotivne izbore skupo platila, ponovo je spremna za novu ljubav.

Piše: O.T.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Hrana za koju mislite da je dijetalna, a zapravo deblja

Nastavlja se utakmica između Danske i Finske, Eriksen stabilan