in

KamoSutra i The Babe Barbarella objavili spot za pjesmu „To nisam ja“ – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

KamoSutra i The Babe Barbarella objavili su svoj novi video spot „To nisam ja“, pod etiketom izdavačke kuće Hayat Production.

Pjesma je nastala je kao rezultat kolaboracije dva benda koja imaju jednak pogled na muziku i njeno stvaranje. Riječ je o klasičnom Synth Popu sa primjesama Funka.

Autor pjesme Amir Mahmutović već duže vrijeme radi na pjesmama koje u potpunosti odgovaraju bendu The Babe Barbarella. Članovi benda igrom slučaja su čuli za pjesmu i ostalo je historija – kazali su iz Barbarelle.

Pjesma je u fokus stavila sudbine i neispunjene želje, ali i ciljeve koji su bili zacrtani sve ove godine. Kada se okrenemo iza sebe shvatimo da li je smo sami sve postigli ili se sudbina poigrala sa nama ostavljajući emocionalne tragove urezane u naš životni vremenski tok.

Vjerujete li da sve što vam se u životu dešava dio je nekog predodređenog plana od kojeg se ne može pobjeći? Svi događaji koje čovjeka snalaze smatraju se sudbinskim. Filozofski posmatrano, ona se definiše kao nužni red u svijetu kojme je podvrgnuto svako živo biće. Ona nije slučajna, već je racionalna i nepoznata onome ko u njoj učestvuje. Etimologija nas uči da sudbina potiče od riječi sud – suditi. Međutim, tok sudine vjerom i ljubavlju uvijek možete promijeniti.

Sve ono što u životu radite sa strašću i ljubavlju, zasigurno će uroditi plodom. Samo iskrene namjere u svom postojanju i životnom ciklusu donose sreću i zadovoljstvo – za naš portal rekla je ekipa.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Svaka pjesma ima svoje pozadinsko značenje koje je ostavilo trag na stvaraoca. Bilo da se radi o ljubavi ili drugoj životnoj situaciji koja vam promijeni život iz temelja, dobijate smjernice koje vas vode do finalne destinacije.

Na samoj realizaciji pjesme „To nisam ja“ radili su muzičari čija je cijela karijera posvećena, za naše prostore, specifičnom muzičkom pravcu.

Pjesma je rezultat prijateljstva. Imali smo toliko prijatelja koji su uskočili i pomogli prilikom realizacije pjesme i spota. Kao prvo, na pjesmi smo sarađivali sa bendom KamoSutra, fantastičnim momcima iz Velike Kladiše. Naša je preporuka svim slušaocima da poslušaju njihov rad – istakli su iz Barbarelle.

Za cijelu realizaciju bio je zadužen Amir Mahmutović. On je glavni i odgovorni za tekst, muziku, aranžman, te mix i mastering.

Posebnu pažnju usmjerili su ka vizuelnom identitetu. Za novi singl predstavili su i adekvatan spot koji prati priču. Za režiju i postprodukciju bio je zadužen bassista Erko iz benda The Babe Barbarella. Ovog puta, u pomoć im je pritekla ekipa iz PushtheButtona i predivna Sara Kos koja je i glavni akter ovog spota.

Pokušali smo kroz spot dočarati životnu vremensku putanju kroz simulaciju prostora i vremena. Često se zapitamo da li je to život ili neka simulacija. Vođeni tom idejom pokušali smo prezentovati sve gledaocu i slušaocu –  zaključili su.

Singl „To nisam ja“ možete poslušati u nastavku.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Booking.com dao 28 miliona eura bonusa direktorima, nakon što su uzeli 100 miliona državne pomoći tokom pandemije

Čoban otuđio auto i provalio u porodičnu kuću