in

PRIJA JOJ DOMINIKANA: Marta Savić ostavlja Mileta i seli na egzotičnu destinaciju

Slatka-Tajna.Eu

Marta Savić odlučila je da napusti Srbiju i preseli se u Dominikansku Republiku, gdje sve češće boravi posljednjih godina i gdje je pronašla svoj mir. Pjevačica je u dogovoru sa suprugom Miletom Kitićem rješila da investira u nekretninu u mjestu Punta Kana, za koju su dali 300.000 eura. Porodica folkera često je putovala na ovo egzotično mjesto na Karibima, a Martu su pandemija koronavirusa i zatvaranje granica u martu prošle godine zatekli upravo tamo. Pošto nije mogla da se vrati u Srbiju, pjevačica je produžila odmor u luksuznom hotelu u Dominikani, ali kako je shvatila da neće skoro moći da se vrati u Beograd i da se situacija neće brzo smiriti, počela da je traži nekretninu koju bi mogla da kupi. Marta se u dogovoru sa Miletom odlučila na ovaj korak, prvenstveno kako bi uštedjeli.

Pjevačica će dolaziti u Beograd s vremena na vrijeme kako bi vidjela prijatelje, porodicu, kao i kada to zahtijevaju njene poslovne obaveze, ali će više vremena provoditi u Dominikani. Njoj prija to mjesto, jer je malo, mirno, tiho, nema gužve, a ipak je mondensko i ima sve na šta je ona navikla, pritom je blizu mora i klima je odlična i odgovara joj. I Mile će sada često odlaziti tamo kada već imaju svoj stan, jer nije zaljubljenik u hotele.

Kako Marta voli i da se bavi uređivanjem enterijera, odlučila je da stan koji je kupila potpuno renovira i preuredi, da kupi novi namještaj i sredi sve po svom ukusu. Renoviranje i dalje traje i privodi se kraju, kada će se pjevačica definitivno preseliti tamo.

(Express/ Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

METEOROLOG NEDIM SLADIĆ OTKRIO: Da li će nam trebati kišobrani narednih dana?

“Tražio si dva miliona da pređeš u SNSD”