in

Mostar jedan od domaćina povijesnih priprema bh. košarkašica / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Današnjim okupljanjem igračica i članova stručnog stožera na Ilidži, započele su pripreme ženske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine za nastup na nadolazećem Europskom prvenstvu u Španjolskoj i Francuskoj, koje se održava od 17. do 27. lipnja.

Amer Čolan, generalni tajnik Košarkaškog saveza BiH na današnjoj konferenciji za novinare rekao je kako  sutra slijede liječnički pregledi i antigensko testiranje nakon čega “zmajice” odlaze na Vlašić, gdje će trenirati idućih 12 dana.

“Poslije Vlašića odlazimo u Fojnicu gdje ćemo se zadržati oko pet dana prije utakmice, prve službene prijateljske pripremne koja će biti u Poreču protiv reprezentacije Hrvatske. Poslije toga slijedi povratak u Mostar gdje nastavljamo petodnevne pripreme pred odlazak u Podgoricu i utakmicu s reprezentacijom Crne gore. Nakon toga vraćamo se Tuzlu, tu završavamo naše pripreme gdje 14. lipnja odlazimo za Beograd i onda u Francusku”, kazao je Čolan.

Istaknuo je kako je zatvorena financijska konstrukcija za pripreme, da su Fojnica, Mostar i Tuzla pokrili troškove za vrijeme boravka u ovim gradovima, a da se nada da će troškove odlaska u Francusku pokriti u idućih desetak dana, prenosi Anadolija. 

“Ključno je da se igračice u dobroj formi, da budu sve zdrave I da ne bude nikakvih ozljeda kako bi plan tekao kako se zamislilo i da bi na Europskom prvenstvu bile u punoj formi”, izjavila je tim-menadžererica ženske reprezentacije Razija Mujanović.

Naglasila je kako u ekipi postoji dobra atmosfera i da svi žele uspjeh i rezultat.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Izbornik Goran Lojo rekao je kako će sutra biti kompletirana ekipa, odnosno da će stići sve igračice osim Jonquel Jones koja će se zbog klupskih obveza državnom timu BiH pridružiti 6. lipnja.

Istaknuo je kako su zakazane četiri prijateljske utakmice s reprezentacijama Hrvatske i Crne Gore, a da će pokušati organizirati i još jednu utakmicu pred odlazak u Francusku.

“Izuzetna je čast i zadovoljstvo biti kapetanica reprezentacije BiH. Napravili smo veliki uspjeh plasmanom na EP nakon 22 godine. Svakako da nam to daje i zadatak da kada dođemo na EP u Francusku da se pokažemo u što boljem svjetlu i da predstavimo BiH i sve naše navijače onako kako to i zaslužuju”, izjavila je kapetanica Milica Deura i dodala:

“Očekuje nas izuzetno veliko natjecanje”.

Istaknula je kako očekuje održavanje pozitivne atmosfere i da na EP-u zasjaju u punom sjaju.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

NAKON ŠTO JE UHVAĆEN KAKO SE LJUBI SA DRUGOM ŽENOM: Oglasio se i Đole Đogani

“Milorad Dodik se igra sa sudbinom što je samoubistvo za RS”