in

SLAVLJE U DOMU MEGAN I HARRIJA! Čestitke stižu i sa kraljevskog dvora!

Slatka-Tajna.Eu

Članovi britanske kraljevske porodice poslali su rođendanske poruke Archieju, sinu princa Harryja i njegove supruge Meghan, koji je u četvrtak napunio dvije godine i koji je ranije ove godine bio u središtu jedne od najvećih kriza u proteklih nekoliko desetljeća.

Archie Mountbatten-Windsor, sedmi po nasljednom redu za britansko prijestolje, rođen je u londonskoj bolnici Portland u svibnju 2019., a sada živi s roditeljima u Los Angelesu, nakon što su napustili Britaniju i prošle godine se povukli s kraljevskih dužnosti.

“Želim Archieju Mountbatten-Windsoru danas vrlo sretan drugi rođendan”, stoji u poruci objavljenoj na Twitteru kraljice Elizabete, a slične želje poslali su i Archiejev djed, prijestolonasljednik princ Charles, i princ William i supruga Kate.

Archie je postao središte spora i pogoršanja odnosa princa Harryja i 95-godišnje kraljice te ostatka kraljevske obitelji nakon što su njegovi roditelji napustili kraljevske dužnosti.

U intervjuu s američkom voditeljicom Oprom Winfrey u ožujku Meghan (39), dijete crnkinje i bijelca, rekla je da je jedan neimenovani član kraljevske porodice prije nego što se Archie rodio pitao koliko bi njegova koža mogla biti tamna.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Te tvrdnje potaknule su princa Williama da porekne da su Windsori rasisti, a kraljica je objavila da su pitanja o rasi zabrinjavajuća, ali da “neka sjećanja mogu varirati”.

(Express/index)

The post SLAVLJE U DOMU MEGAN I HARRIJA! Čestitke stižu i sa kraljevskog dvora! appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Trener iz Bosanskog Grahova najplaćeniji trener van NBA lige

NEVJEROVATNI PRIZORI IZ GLAVNOG GRADA: Pogledajte kako su izgledale ulice Sarajeva nakon što je prolongiran policijski sat (FOTO)