in

NEVJEROVATNI PRIZORI IZ GLAVNOG GRADA: Pogledajte kako su izgledale ulice Sarajeva nakon što je prolongiran policijski sat (FOTO)

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2021/05/aa_ss.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/05/aa_ss.jpg”,”caption”:”Foto: AA”,”bg”:”221d17″}]

Ulice Sarajeva, glavnog grada Bosne i Hercegovine, nakon prolongiranja policijskog sata, uvedenog radi suzbijanja širenja novog koronavirusa, sinoć su bile pune građana.

Foto: Anadolija

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine jučer je, na prijedlog Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva, skratila trajanje policijskog sata, koji će ubuduće trajati od 23 do 5 sati, umjesto od 21 sat, kako je bilo ranije. 

Foto: AnadolijaFoto: Anadolija

Veliki broj građana odlučio je sinoć, nakon dužeg vremenskog perioda, prošetati starom jezgrom Sarajeva, javila je Anadolija. 

U skladu s epidemiološkom situacijom i prolongiranjem policijskog sata sa 21 na 23 sata, Vlada Kantona Sarajevo će na današnjoj sjednici, između ostalog, odlučivati o radnom vremenu privrednih subjekata.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Foto: Anadolija

I vjernici su sinoć u džamijama mogli klanjati teravih-namaz, zajedničku večernju molitvu muslimana tokom mjeseca posta.

Zbog policijskog sata, koji je do sinoć počinjao u 21 sat, vjernici nisu mogli prisustvovati teravijama u džamijama na području Federacije BiH.

Vjernici su držali distancu i nosili maske tokom namaza / Foto: Anadolija

loading…


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

SLAVLJE U DOMU MEGAN I HARRIJA! Čestitke stižu i sa kraljevskog dvora!

smijeh do suza-smijanje sejdin mali