in

MALO VIŠE I MALO MANJE by Jelena Govedarica: Sofisticirana Aleksandra i seksepilna Goga

Slatka-Tajna.Eu

*****

Najlon ili lak, ne vidim dobro, varijanta koja daje ulični fazon koji je u njenom izdanju vrlo atraktivan i sceničan. Pravilno istaknut seksepil. Zgodna i lijepa.

****

Decentno. Sofisticirano. Odjelo kojim je istakla dobru liniju, ali i vedrinu ovom bojom. Dužinom sakoa i puf rukavima istakla kako i mama može biti u top formi. Za razliku od najlon varijante gdje ništa ne bih mijenjala, ovdje “malo manje” sandala, Bolja varijanta bi bile otvorene cipele.

****

Barbi Goga. Haljina koja je šik a ujedno i prefinjena. Kosa odlična i šminka uvijek kod nje. Ovdje bih “malo manje ” ovih cipela ove sandale sa slike 2 bile bi bolje rješenje ili da su ove cipele srebrne ili čak i narandžaste! Generalno ona je uvijek dotjerana i u odličnim komadima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










***

Ležerno a i elegantno. Ona sama od sebe jednostavna. Ja bih ovdje” malo manje” ovih pantalona. Obukla bih joj zvonasti džins širih nogavica ili bih promijenila košulju I to neku gdje se vide ramena i da su široki rukavi. Slatkica!

*****

Šarmantno i vatreno, a full jednostavno. Ovdje bih “malo više” nakita i to upečatljivih naušnica. Mada razumijem i ova izdanja, sjajno joj stoji.

*****

Retro i opušteno u svakom pogledu. Ona bi i mogla biti žena iz tog vremena, retro fazona. Dužina i kroj haljine garantuju udobnost a i dovoljno su damski. Aleks je jednostavna, šarmanta i sofisticirana žena. Ovdje “malo više” za rep visoki i alke, ali i ovako sjajno.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

U Banjaluku stigla do sada najveća isporuka vakcina za RS

Razvojna agencija Žepče  – Poziv za sudjelovanje u crowdfunding kampanji