in

Razvojna agencija Žepče  – Poziv za sudjelovanje u crowdfunding kampanji

Slatka-Tajna.Eu

Razvojna agencija Žepče i Udruženje građana “Nešto Više” pokrenuli su prvu crowdfunding kampanju (kampanju skupnog financiranja) za obuku nezaposlenih osoba sa invaliditetom.

Cilj kampanje “Besplatni IT treninzi za jačanje kapaciteta osoba s invaliditetom u Bosni i Hercegovini” jeste utjecati na povećanje zaposlenosti osoba s invaliditetom kroz organiziranje informatičkih treninga i posredovanje u zapošljavanju između nezaposlenih OSI i potencijalnih poslodavaca.

Pozivaju sve da se pridruže ovoj humanoj akciji i na taj način pokažu društvenu odgovornost, kako bi prikupili što više sredstava za financiranje obuka za nezaposlene osobe s invaliditetom.

Više informacija putem linka: https://gogetfunding.com/free-of-charge-it-trainings-for-strengthening-capacities-of-personswith-disabilities-in-bosnia/?fbclid=IwAR3g8Aq-Eo4iaAXOQaQJi_IMzaUBfietJmNbwzmiyUult1-07JWSMvKbv4

“Uvjereni smo da ste solidarni, i da ćete na ovaj način, zajedno s nama, doprinijeti jačanju kompetencija osoba s invaliditetom, a sve u cilju njihovog lakšeg i bržeg zapošljavanja”, poručuju iz Razvojne agencije Žepče.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Upustva za uplatu sredstava na platformu možete preuzeti ovdje.

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

MALO VIŠE I MALO MANJE by Jelena Govedarica: Sofisticirana Aleksandra i seksepilna Goga

Krastavac – prijatelj zdrave probave