in

ROKER U DUŠI: Keba o druženju sa pjevačima “Bijelog dugmeta”

Slatka-Tajna.Eu

Dragan Kojić Keba  je da je srčano vezan za rokenrol, ali skoro niko nije imao prilike da ga čuje kako svira i pjeva. Čak je svojevremeno i političar Mlađan Dinkić za njega napisao pjesmu koju mu još uvijek nije proslijedio. Keba se osvrnuo na druženje sa rokerima,a posebno pjevačima “Bijelog dugmeta”.

 

-Dinkiću sam rekao: „Čekam“. Obećao mi je pesmu,ali ima tu još drugih novih saradnika koji misle o tome i na jesen će biti pesma u rok maniru- rekao je folker, a potom prrogovorio o pjevačima “Bijelog dugmeta”. Željko Bebek, Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović su molege iz druge branše.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Poznajem sve pJevače Bijelog dugmeta, ali Alena Islamovića poznajem duže i to je jedan divan čovjek. Ima prirodnu energiju. Nastupali smo, viđali se u Americi. Ma, sva trojica su tako jaki pJevači da je stvarno grIJeh reći ko je tu najbolji i bliži. Ne mogu da se opredJelim. Mnogo su jaki. Postoje neke pesme koje je Željko Bebek pjevao, ali bilo ko od njih da peva, to je taj film. Brega nikada nije griješio, tako da ne mogu da se odlučim samo za jednog- rekao je pjevač.

(Express/ Nova)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Vinkovačka odvjetnica Nada Gagro napadnuta u uredu

Audicija 1988 Dom sindikata