in

Od nedjelje strožije mjere na sarajevskim planinama

Slatka-Tajna.Eu

Na skijalištima Ski centra Bjelašnica-Igman od sutra biti strožije mjere zbog naglog porasta broja zaraženih virusom korona u BiH, saopšteno je iz sarajevskog preduzeća “ZOI’84”.

Iz ovog preduzeća pojašnjavaju da stožije mjere predviđaju ograničenje broja karata koje će biti dostupne za prodaju i smanjenje dozvoljenog kapaciteta parkinga.

“U saradnji sa policijskim organima, pored propisanih mjera za nepoštivanje odredbi, naši COVID redari biće ovlašteni da oduzmu karte onima koji ne budu poštivali obaveze nošenja zaštitnih maski i držanja fizičke distance”, navodi se u saopštenju.

Iz ovog preduzeća ističu da zaposleni pružaju maksimalne napore u sprovođenju propisanih mjera i da uz podršku policije i inspekcijskih organa, koji vrše stalne nadzore, nastoje da svim posjetiocima ponude siguran boravak na skijalištima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku“Korisnici usluga Ski centra se pridržavaju propisanih mjera, ali i ovom prilikom apelujemo na sve skijaše i posjetioce na obavezno pridržavanje mjera”, navode iz preduzeća “ZOI`84”.

Podsjeća se da je ključni razlog zatvaranja velikog broja skijališta u Evropi korištenje zatvorenih kabinskih žičara i zatvorenih ugostiteljskih objekata, dok se boravak na planinama, uz poštovanje fizičke distance, preporučuje.

Oznake

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U doba Corone: Vođenje ljubavi DA, ali sa zaštitom

MARKO BULAT ZAGRMIO NA VODITELJICU U EMISIJI: Što me vučeš za jezik, što se praviš naivna?